Článek: 10 důvodů, proč s námi partner nespí
Článek: 10 důvodů, proč s námi partner nespí
Nevzpomínáte si, kdy s vámi chtěl partner sex, aniž byste ho musela pracně svádět... A to jste pro něj kdysi bývala v posteli bohyně. Co se asi mohlo stát? Zpět na článek
Pokud se přihlásíte, získáte navíc možnost hlasovat o příspěvcích ostatních uživatelů. Chci se přihlásit.
Musim se jen smat kdyz to ctu...kdyz uz vas trapi ze chlap nema zajem nectete pripitomely clanky a zkuste se ho na ferovku zeptat proc...on vam to vysvetli :-D jo a mam kotel znamejch,tlustejch,sportujicich,unavenejch z prace ale to jestli "chtej" je preci na nich ne na pripitomelejch statistikach :-D pak ze my chlapy jsme divni :-D
Jsem s přítelem cca 15 měsíců,mne je 24 a jemu 38 ze začátku bylo vše ok,ale teď škoda mluvit.Sex je u nás na posledním místě.Vzdala jsem už i jen si o tom popovídat,protože to nikam nevede.Dbám o sebe,snažím se být stále atraktivní i když příjdu z práce,nechodím doma v teplákácha spousty dalších věcí a nic.Před několika měsíci jsem zjistila,že mne podvádí se ženou starší než je on sám a zanedbanou....neodpustila jsem mu to,takže i to pochroumalo náš vztah.Tak si tedˇ říkám,že ač ho miluji a je pro mne vším-jinak si báječně rozumíme,zda-li vztah udržovat či odejít.Je to hrozně těžké,jistě chápete když je pro Vás partner i více.Než jsme spolu začali neměla jsem s muži žádný problém spíš jsem je musela odhánět a to si o sobě nemyslím,že bych byla kráska spíše obyčejná holka a vždy jsem si je dokázala nasměrovat kam jsem chtěla.Poradíte?
Vaše problémy bych chtěla mít..co bych dala za to, kdyby mě ten můj chtěl alespoň 1x za měsíc!!! V červnu to budou 2 roky co jsme spolu spali naposledy. Jiná ženská v tom není-to vím určitě. Zkoušela jsem snad všechno (sexy prádlo, sexy pohyby, sexy řeči), ale ne ne ne přitom mě prý miluje a nechce měnit a já také ne (jsme spolu 10 let), ale co má tohle s láskou společného? Už mě ani neobejme, nepohladí, neusměje se na mě a už vůbec ne aby řekl nic co by mě přesvědčilo o tom, že mu na mě záleží. Psychicky je to vážně dost náročné, taky proto, že nejsem typ co by si to hledal jinde..to neumím a ani nechci
Nedokazu pochopit,jak muze nektera zena skemrat o sex???je mi 27 a nikdy jsem nezazila,nic podobneho!Myslim,ze je to dost o zanedbanosti zen...ja jsem vzdy perfektne upravena a vonava a panove se muzou zblaznit:)Dokonce se mi stalo,ze udajne asexualni pritel me kamaradky po me vyjel primo u nich doma...Takze moje rada je nebudte doma za osklivky a bsex bude:)
RE: Emma (nepřihlášený)
Nemyslim si, ze je to v kazdom pripade o zanedbanosti zien, ja mam 31 a nie som nijak zanedbana, zaujem o mna stale je, len mojmu frajerovi sa nejak nechce...pripada mi to tak, ze sa mu nechce nijak snazit. Vzdy musim zacinat ja, jemu tak vyhovuje sediet pri telke cely vecer a potom o jenedastej akoze taky sex narychlo, aby sa urobil (nieze by som sa ja nie, ale mam to rada s predohrou, maznanim...) a aj to nie kazdy den...
RE: Klamárka (nepřihlášený)
Take jednoduche to zas nie je, keby si mala sex raz za mesiac, mozno by si aj ty "skemrala", alebo by si to hladala niekde inde, co asi tiez nieje najlepsie riesenie pri stalom partnerovi, s ktorym planujes buducnost
RE: Emma (nepřihlášený)
Nápodobně. O sex jsme nikdy prosit nemusela. Vždy byl zájem a když neměl chuť stálý partner, no tak jsem si jendoduše poradila sama.
RE: missdren (nepřihlášený)
Hmm tak to Vám závidím - já se momentálně potýkám právě s opačným problémem. Jsem poměrně dost náruživá ale příteli stačí sex bohatě 1 za týden či 14 dní a to spolu chodíme teprve pár měsíců. Já jsem z minulosti zvyklá přesně na pravý opak - alespoň v začátku vztahu sex skoro každý den.. a přiznám se že moc nevím jak se k tomu postavit. Když o tom začnu mluvit, tak mi vysvětluje, že prostě na sex nikdy nebyl a že mu to takhle stačí. že není typ chlapa co to potřebuje furt ale že má jiné hodnoty.. A já nevím co s tím.. :( zažily jste něco podobného? Umíte poradit? Děkuju
RE: Andrea (nepřihlášený)
tak Andreo....mám podobný "problém". Předešlý partner byl docela náruživý a sex jsme měli několikrát týdně a ze začátku vztahu nemluvě. No a můj současný je úžasný, starší na sex je taky, ale jinak. Takže je to otázka tak jednou, dvakrát týdně a zejména o víkendu. No a důvod: práce...je unavený a ani se mu nedivím, takže jsem si na to docela zvykla a musím říct, že ta víkendová snaha mi to potom vynahradí.
RE: Nina (nepřihlášený)
Lenko, Nino - děkuju za názory. Zrovna včera jsem o tom s přítelem mluvila a řekla jsem mu, že vím, že sex by neměl být nejdůležitější, ale že to prostě pro moji psychickou pohodu hodně znamená. Domluvili jsme se na tom, že sex 2x v týdnu je pro mě dostatečné, abych byla spokojená a zároveň pro něj je to dosažitelná četnost.. Tak jsem na to zvědavá - snad se nakonec fakt sladíme :-) Je pravda že práce ho poslední dobou dost vyčerpává - hlavně psychicky a to tomu asi taky moc nepřidá...
Hm, to je blba situace. Taky jsem mela pritele, ktery mel nizke libido, sex mu stacil tak 3x do roka, jinak perfektni chlap. Nemusel se ani mazlit nebo nejak fyzicky davat najevo sve city. To me hodne bolelo a at jsem delala, co jsem delala, s nim to nehnulo. Po nejakem case me hodne kleslo sebevedomi a skoncila jsem v depresich a na praskach.
Takze jestli muzu poradit, utikej hodne rychle pryc nebo skoncis jako ja!
RE: normalni zenska (nepřihlášený)
to já se s nim rozcházet určitě nechci. máme sex tak jednou za týden či dva. jinak se mazlime, pořád má potřebu se mě různe dotýkat-držet za ruku,letmo pohladit,dat pusu,obejmout. to je všechno super ale ten sex nějak nepotřebuje tak jako já... tak nevím. asi si budu muset zvyknout :)
Ahojky. Taky mi to tak každý říkal - ten tě určitě podvádí a podobné. Na to se vykašeli! Ale určitě se s tím taky nesmiřuj nebo nezvykej. Ve vztahu musí být harmonie po každé stránce, jinak to časem odneseš. Musíte si o tom promluvit a zkusit to nějak vyřešit. Nám hodně pomohlo, když se přítel rozhodl že vyzkouší arginmax pro muže. Kromě zvýšení libida to taky zlepšuje psychiku chlapa a říkal, že se od té doby co ho bere cítí velmi dobře a je rád, že spolu ty intimnosti zažíváme mnohem častěji.
Přesně tohle jsem zažila a pak jsem zjistila, že mě partner podváděl. Nespal se mnou, protože si zkrátka šetřil semeno na své milenky. Takže na to bacha!
RE: Daniela (nepřihlášený)
Já měla ten samý zážitek s teď již bývalým dlouholetým přítelem. Nespal semnou třeba měsíc v kuse, měla jsem z toho fakt deprese a připadala jsem si strašně. Pak jsem zjistila, že mě podvádí na každém rohu. Samozřejmě zapíral...
RE: Daniela (nepřihlášený)
díky za názor ale jsem opravdu přesvědčena o tom že zrovna tím to není. on fakt není moc na sex. navíc má trochu nadváhu tak si myslím že to souvisí spíš s tím. ale jak mu to naznačit aby se neurazil :/
RE: lentilka (nepřihlášený)
Zazila jsem obe situace. Sexualniho maniaka, ktery chtel i 2x denne a temer asexuala.
Myslim, ze ten maniak by se mel casteji uspokojovat sam a muze byt doma klid, ale asexuala k sexu neprinutis, je z toho jen depka.
to jsme s takovýma blondýnama jako část populace teda dopadly, holky :-)). Milá bulárová blondýno, a pak když jde ženská z úplně obyčejných, praktických důvodů nakupovat (za vlastní solidně vydělané peníze) je v podezření, že nakupuje z nedostatku sexu a ještě za vykradené přítelovu peněženku. Pak si o nás chlapi nemají myslet hnusné věci (díky takovým, jak jsi ty). :-))
RE: DIVA (nepřihlášený)
Slecna blondata tu spis jen hloupe keca. Zeny jsou preci tak krasna stvoreni, ne pro nic za nic bychom jim snesli modre z nebe. Jen z nich to zlatokopectvi nesmi byt tak citit...
RE: Karel H. (nepřihlášený)
To je pravda Karle. Myslim, že tyhle zlatokopky to mají do budoucna spočítaný. O ty nikdo nestojí. Kdyby mě ženská využívala, tak by šla okamžitě z domu.
Pravidla diskuzí
- Zveřejněné diskuze, komentáře a příspěvky v diskuzích nesmí jakýmkoliv způsobem porušovat zákony ČR či propagovat nezákonné činnosti.
- Komentáře a diskuze slouží k výměně názorů či vyjádření postoje k danému tématu, příspěvky nesouvisející s tématem mohou být proto smazány.
- Název diskuze, komentář či příspěvek v diskuzi nesmí obsahovat text zastrašující nebo vyhrožující násilím jednotlivci či skupinám lidí.
- Název diskuze, komentář či příspěvek nesmí propagovat národnostní, rasovou, náboženskou či jinou nesnášenlivost nebo diskriminaci určité skupiny právě kvůli příslušnosti k národu, rase nebo náboženství a to ani formou vtipu apod.
- Do názvů diskuzí, komentářů a příspěvků v diskusích nepatří vulgárnosti, urážky, pomluvy nebo obscénnosti.
- Do komentářů či příspěvků v diskuzích je zakázáno vkládat reklamy, spam ani jinou formu propagace komerčních aktivit. Samotná diskuze nesmí být založena za účelem propagace komerčních aktivit.
- Do komentářů a příspěvků v diskuzích dále není povoleno vkládat odkazy na stránky s nelegálním obsahem nebo obsahem legálním, ale nesouvisejícím s tématem diskuze.
- V komentářích a příspěvcích v diskuzích musí uživatel respektovat soukromí jiných osob, a proto je zakázáno zveřejňovat soukromé údaje o nich - např. telefonní čísla, plné adresy apod. bez jejich písemného souhlasu.
- Do komentářů a příspěvků v diskuzích nesmí být opakovaně vkládány stejné texty - tzv. tapetování.
- V komentářích a v příspěvcích v diskuzích je zakázáno vydávat za někoho jiného.
Vkládat komentáře k článku, do diskuze apod. mohou přihlášení na některých webech společnosti i nepřihlášení uživatelé. Všechny příspěvky a komentáře vyjadřují výhradně názory a stanoviska těchto uživatelů a provozovatel serveru za ně nenese žádnou odpovědnost.
Pokud uživatel poruší některé z těchto pravidel, tak je redakce oprávněna takový komentář či příspěvek smazat. Dále si redakce vyhrazuje právo zakázat na neomezenou dobu uživateli, který opakovaně porušil pravidla diskuze, vkládání příspěvků do diskuzního fóra, nebo komentářů ke článku.
Redakce rovněž může komentáře k článku či celou diskusi uzamknout jen pro čtení nebo zcela odstranit.
Všechny diskuze

Clavin gold jsem měl taky tu možnost vyzkoušet a překvapil. Doma je vše zase v pořádku, nebo spíš lepší a nemůžu si na nic stěžovat.