https://ssl-disc.appni.net
https://ssl-forum.appni.net
kafe
clanek
Článek » 5 kroků, jak začít znovu po nevěře!
25772
1
thread

Článek: 5 kroků, jak začít znovu po nevěře!

Článek: 5 kroků, jak začít znovu po nevěře!

komentářů 40

Byl vám nevěrný, ale ukončit vztah nechcete ani vy, ani on. Jaké kroky podniknout, aby to dál mohlo fungovat?   Zpět na článek

Obnovit Přidat příspěvek

Pokud se přihlásíte, získáte navíc možnost hlasovat o příspěvcích ostatních uživatelů. Chci se přihlásit.

Vaše jméno:
E-mail:
Komentář:

Váš text příspěvku může obsahovat ještě 1000 znaků a 10 řádků.

* povinná položka, bez jejího vyplnění nemůžete formulář uložit

muflonka (nepřihlášený)

důvěřovat chlapovi po nevěře když víte že v ní pokračuje?(nelze to dokázat ale vím své)a tvrdí vám pravý opak dala jsem si dohromady jeho plusy a mínusy a prozatím s ním zůstávám ale jak dlouho to určí osud

adel (nepřihlášený)

udelal by to jednou a letel by hned, co sem abych ze sebe delala predevsemi hlupacku a byla s nim dal?? nikdy , mam svoji hrdost ;)

Rene (nepřihlášený)
Oboustraná nevěra

A jak se dá znova postavit vztah. Kdy je nejdřív nevěrná ona a ted on ? Má se čekat až ho to přejde nebo ukončit když je důvěra nalomena z obou stran? Manžel je ted v opojení, je zamilován a nevidí, že ubližuje dětem.

makarinki (nepřihlášený)
RE: Oboustraná nevěra
RE: Rene (nepřihlášený)

A ty jsi neubližovala dětem, když jsi byla nevěrná? Tak ať si užívá, a ty jen čekej. Ať víš, jaký to je.
Přeju pevné nervy! :-) A čekání zdááár! :-)

lucynda (nepřihlášený)
Kdo ví?

můj muž je afričan,bigamie není u nich nenormální,i když on hájí své pravidlo, čím více žen tím více problémů.Nevím jestli mi někdy byl nebo nebyl nevěrný, ale mám určité zásady, které dodržuji a vyplácejí se.
1)nikdy nic nehledej, vždy něco najdeš! - jednou jsem klesla tak hluboko,měla jsem depresi a opravdu si myslela, že má ženskou - něco jsem našla,ale partnerovi jsem to přiznala a omluvila se s tím, že mě už nesmí do takového stavu dostat a pokud se to stane - ODCHÁZÍ
2)nikdy se mi nesvěřuj a neulevuj své duši - ta moje to nezvládne
Myslím, že pokud bych partnera při nevěře přímo chytila, nikdy bych už neodpustila - pokud k něře přidáte obličej je velice těžké ho z hlavy vyhnat, ať se snažíte sebevíc.
Takže já ze zásady nekontroluju,nehlídám,nechodím namátkově domů - co kdyby náhodou. A na dlouhé cesty mu balím kondomy.
mmt souhlasím s příspěvkem makarinki - pokud víte jak vypadá - tu facku si zaslouží ona i on.

Krásná neznámá (nepřihlášený)
RE: Kdo ví?
RE: lucynda (nepřihlášený)

Lucyndo, tak s těmi kondomy, to jsi tedy fakt osvícená, docala by mě zajímalo, s jakým pocitem mu se vkládáš do kufříku :-)

makarinki (nepřihlášený)

Nechodíš namátkově domů? A co budeš dělat, když je venku mráz a mezi lidi se ti nechce a přitom se těšíš domů? To nepůjdeš domů? U tebe doma nemá nikdo cizí co dělat. A pokud tě partner miluje, tak z úcty k tobě si tam nebude někoho vodit. A ty mu balíš kondomy? Určitě je máš spočítaný, žejo? Jooó, a když přijede, tak počítáš kolik chybí, že jo? Hele jaká je mazaná.. :)

Divisek
RE: RE: Kdo ví?
RE: makarinki (nepřihlášený)

Namátkově - zamená, že třeba si odskočí z práce, nebo řekne, že si jde zaplavat a po chvíli se vrátí, že něco zapoměla atd., pochápala jsi to všechno ? :)) Nebo, že odjíždí k rodičům na tři dny a vrátí se nečekaně o den dříve....moje kolegyně si takhle spolehlivě ničí nervy svoje i svých manželů a potažmo i celá svá manželství. )Vzpoměla jsem si na tu "silnou pětku" tady dříve a ty jejich plky nekonečné o nekonečném ničem a všem. ) To jak uměli všechno rozpitvávat a rochnili se v tom a Knoflíkajda byla ze všeho naprosto unešená a všechny ubezpečovala, že je všechno v naprostém pořádku a dokonce fajn.Klidně by tě přesvědčila, že zapíchnutá kost v p*deli, je to nejlepší, co tě mohlo právě potkat. ))))

zakletá (nepřihlášený)
RE: RE: RE: Kdo ví?
RE: Divisek

:-) já si jenom sebe představila, jak od 12 čekám někde v mrazu do čtyř. A nepudu domů, protože normálka chodím domů ve čryři. Tak mi to připadá padlý na hlavu.
Ne, nepochopila. Takovým inteligentním slovům nerozumím..

zakletá (nepřihlášený)
RE: RE: RE: RE: Kdo ví?
RE: zakletá (nepřihlášený)

Ty máš psa, jo? Pejskaři.. :) Ty jsi jako Mara.. :)
Ať si užívá. Jeho život . Tak se měj.. pa :)

Divisek
RE: RE: RE: RE: Kdo ví?
RE: zakletá (nepřihlášený)

:))))))) To nevadí. Já si představuju, jak tam na chodníku stepuješ a manžel není doma a užívá si zatím v teple někde jinde s nějakou tou poddajnou i dajnou. )

Divisek

....moudrá to žena ! :)) A jistě dobře znáte recept na šťastné manželství. Já ale na rozdíl od vás nebalím manželovi ke košilím a ponožkám kondomy. Vycházím z předpokladu, že je nebude potřebovat. On mi také před svým odjezdem nenasazuje bederní pás cudnosti. )

makarinki (nepřihlášený)
...

Ta mrcha ani neví, že vím kde bydlí a že mám její číslo. Příště si dá bacha si začínat s ženáčem. Já jí dám.. Ještě za malýho dostane. A pak ať si to ti dva užijí.

makarinki (nepřihlášený)
...

Taky jsem si nemyslela, že já bych patřila k rozvedeným. Jsem v naší rodině první kdo se rozvedl. Táta to těžce nese. Ale já jsem spokojená. :) A s nevěrným mužem bych už nespala. Ještě když jsem tu mrchu viděla. Stejně ta mrcha dostane! Pro můj klid dostane pár facek. Jsem jí měla zbít už dávno.

Divisek
Tak po nevěře

už nikdy !

monika (nepřihlášený)
RE: Tak po nevěře

Nevěra mě naštěstí nepotkala (i když člověk nikdy neví). V naší rodině se taky nikdy nikdo nerozvedl a drželi se hesla: Miluj, trp a odpouštěj! Tak snad bych dokázala i tu nevěru nějak přežít. Facka je trapná, radši bych si něčim pěkně hodila.

makarinki (nepřihlášený)
RE: RE: Tak po nevěře
RE: monika (nepřihlášený)

Jednou táta nepřišel celou noc domů. Prý hrál s chlapama karty a pili. A když přišel z práce druhý den domů, tak mamina akorát myla nádobí. Takže po něm hodila jeden talíř, pak druhý.. :) A táta byl jen zticha a smál se. Strýc mu to dosvědčil, že byl s ním a s ostatníma :-)

monika (nepřihlášený)
RE: RE: RE: Tak po nevěře
RE: makarinki (nepřihlášený)

Tak to je hezká Itálie... U nás je celý rok klid, ale jednou za rok to bouchne a pak taky lítají talíře, sušák na prádlo, židle, svícínky atd., ale facka žádná :-)

makarinki (nepřihlášený)
RE: Tak po nevěře

Přesně tak. Nikdy.

Pravidla diskuzí

1. Zveřejněné diskuze, komentáře a příspěvky v diskuzích nesmí jakýmkoliv způsobem porušovat zákony ČR či propagovat nezákonné činnosti.
  2. Komentáře a diskuze slouží k výměně názorů či vyjádření postoje k danému tématu, příspěvky nesouvisející s tématem mohou být proto smazány.
  3. Název diskuze, komentář či příspěvek v diskuzi nesmí obsahovat text zastrašující nebo vyhrožující násilím jednotlivci či skupinám lidí.
  4. Název diskuze, komentář či příspěvek nesmí propagovat národnostní, rasovou, náboženskou či jinou nesnášenlivost nebo diskriminaci určité skupiny právě kvůli příslušnosti k národu, rase nebo náboženství a to ani formou vtipu apod.
  5. Do názvů diskuzí, komentářů a příspěvků v diskusích nepatří vulgárnosti, urážky, pomluvy nebo obscénnosti.
  6. Do komentářů či příspěvků v diskuzích je zakázáno vkládat reklamy, spam ani jinou formu propagace komerčních aktivit. Samotná diskuze nesmí být založena za účelem propagace komerčních aktivit.
  7. Do komentářů a příspěvků v diskuzích dále není povoleno vkládat odkazy na stránky s nelegálním obsahem nebo obsahem legálním, ale nesouvisejícím s tématem diskuze.
  8. V komentářích a příspěvcích v diskuzích musí uživatel respektovat soukromí jiných osob, a proto je zakázáno zveřejňovat soukromé údaje o nich - např. telefonní čísla, plné adresy apod. bez jejich písemného souhlasu.
  9. Do komentářů a příspěvků v diskuzích nesmí být opakovaně vkládány stejné texty - tzv. tapetování.
  10. V komentářích a v příspěvcích v diskuzích je zakázáno vydávat za někoho jiného.

Vkládat komentáře k článku, do diskuze apod. mohou přihlášení na některých webech společnosti i nepřihlášení uživatelé. Všechny příspěvky a komentáře vyjadřují výhradně názory a stanoviska těchto uživatelů a provozovatel serveru za ně nenese žádnou odpovědnost.

Pokud uživatel poruší některé z těchto pravidel, tak je redakce oprávněna takový komentář či příspěvek smazat. Dále si redakce vyhrazuje právo zakázat na neomezenou dobu uživateli, který opakovaně porušil pravidla diskuze, vkládání příspěvků do diskuzního fóra, nebo komentářů ke článku.

Redakce rovněž může komentáře k článku či celou diskusi uzamknout jen pro čtení nebo zcela odstranit.

Všechny diskuze