http://ssl-disc.appni.net
http://ssl-forum.appni.net
kafe
clanek
Článek » Alena (23): „Mořskou náladu mám nejradši.“
28446
1
thread

Článek: Alena (23): „Mořskou náladu mám nejradši.“

Článek: Alena (23): „Mořskou náladu mám nejradši.“

komentářů 25

Na proměnu Alena dorazila s velmi odrostlými vlasy u kořínků, zapletenými do jednoduchého cůpku. Zajímavé tyrkysové oči dokonale ladí k celkové image - mořskou modrou má jako odstín nejen na oblečení nejraději. Není ale jediný, miluje i další pestré barvy, extrémně vysoké lodičky i bižuterii, o které tvrdí: "I když člověk přibere, bižuterie ho provází věrně dál!"   Zpět na článek

Obnovit Přidat příspěvek

Pokud se přihlásíte, získáte navíc možnost hlasovat o příspěvcích ostatních uživatelů. Chci se přihlásit.

Vaše jméno:
E-mail:
Komentář:

Váš text příspěvku může obsahovat ještě 1000 znaků a 10 řádků.

* povinná položka, bez jejího vyplnění nemůžete formulář uložit

marianna (nepřihlášený)

Moc hezká paní, proměna jí to sluší, ale dělá jí dost kulatý obličej. Víc se mi líbila před proměnou.

Martina (nepřihlášený)

Bohužel se mi Alenka líbila před proměnou mnohem více. Zbytečně jí účes přidává více v obličeji a celkově vypadala přirozeněji předtím.

Alenka (nepřihlášený)

Především chci poděkovat za Vaše názory, ať už jsou jakékoliv. Člověk se nemá bát riskovat. Dvě foto, co se tu srovnávají, nikdy nevystihnou vše. Vlásky mi zkrátili hodně, ale ty vždy můžou dorůst. Přeci jen, šikovný člověk umí jeden sestřih upravit na tisíc způsobů, takže se nemusí vždy reprezentovat jen "ulíznutý" účes, jak jsem se dočetla. Vždyť vlasy rostly, rostou a růst budou, tak proč se bát změny. Spíš to berte jako výzvu, že vždy je co zlepšovat.

Petra (nepřihlášený)

Taky si myslim, ze pred promenou ji to sluselo vice. Ma kulaty oblicej a myslim, ze vice vlasu podel obliceje by ji sluselo vic. Ja sama jsem sla taky za stylistku, hlavne ohledne obleceni, sla se mnou na nakupy a poradilo, co by ke mne slo nejlip. Byla to uzasna zkusenost a vsem zenam vrele doporucuju.

Redakce:

Příspěvek byl editován

Madeline (nepřihlášený)

Tak tentokrát dávám proměňujícím nedostatečnou, protože Aleně podle mě slušel její dlouhý a povlněný účes daleko víc, než vyžehlené vlasy na ramena. Co bych udělala já by bylo vložení jemných, světlejších pramínků alespoň do partrií kolem obličeje. Vlasy by vypadaly jako od moře, Alenin výraz by byl jemný a dovedu si představit, jak skvěle by se tohle barvení hodilo k modrým odstínům, které má Alena ráda.

Sendy (nepřihlášený)

krásný oči má paní! :-)Sympatická osoba...

Nora (nepřihlášený)
RE: Sendy (nepřihlášený)

tady jde spíš o tu proměnu

renda (nepřihlášený)

to tričko jí dělá nějakou hranatou... celkově je to takový nějaký nafouknutý... no, byly tu lepší proměny.

loudova (nepřihlášený)

tahle proměna se mi nelíbí. myslím, že jste paní tak nějak celou rozšířili... :-(

Šáry (nepřihlášený)

No že by to byla nějaká pecka,to říct nemůžu

Klubko (nepřihlášený)

Mary kay je výborná kosmetika používá mjí už několik let a jsem nadmíru spokojená

Peťule (nepřihlášený)
RE: Klubko (nepřihlášený)

myslím, že je zbytečně moc předražená!

Sleep (nepřihlášený)
RE: Klubko (nepřihlášený)

Já jsem si jí jednou koupila odličovadl ood Mary Kay a hned jsem se osypala.Pak jsem už nic nezkoušela

Pravidla diskuzí

1. Zveřejněné diskuze, komentáře a příspěvky v diskuzích nesmí jakýmkoliv způsobem porušovat zákony ČR či propagovat nezákonné činnosti.
  2. Komentáře a diskuze slouží k výměně názorů či vyjádření postoje k danému tématu, příspěvky nesouvisející s tématem mohou být proto smazány.
  3. Název diskuze, komentář či příspěvek v diskuzi nesmí obsahovat text zastrašující nebo vyhrožující násilím jednotlivci či skupinám lidí.
  4. Název diskuze, komentář či příspěvek nesmí propagovat národnostní, rasovou, náboženskou či jinou nesnášenlivost nebo diskriminaci určité skupiny právě kvůli příslušnosti k národu, rase nebo náboženství a to ani formou vtipu apod.
  5. Do názvů diskuzí, komentářů a příspěvků v diskusích nepatří vulgárnosti, urážky, pomluvy nebo obscénnosti.
  6. Do komentářů či příspěvků v diskuzích je zakázáno vkládat reklamy, spam ani jinou formu propagace komerčních aktivit. Samotná diskuze nesmí být založena za účelem propagace komerčních aktivit.
  7. Do komentářů a příspěvků v diskuzích dále není povoleno vkládat odkazy na stránky s nelegálním obsahem nebo obsahem legálním, ale nesouvisejícím s tématem diskuze.
  8. V komentářích a příspěvcích v diskuzích musí uživatel respektovat soukromí jiných osob, a proto je zakázáno zveřejňovat soukromé údaje o nich - např. telefonní čísla, plné adresy apod. bez jejich písemného souhlasu.
  9. Do komentářů a příspěvků v diskuzích nesmí být opakovaně vkládány stejné texty - tzv. tapetování.
  10. V komentářích a v příspěvcích v diskuzích je zakázáno vydávat za někoho jiného.

Vkládat komentáře k článku, do diskuze apod. mohou přihlášení na některých webech společnosti i nepřihlášení uživatelé. Všechny příspěvky a komentáře vyjadřují výhradně názory a stanoviska těchto uživatelů a provozovatel serveru za ně nenese žádnou odpovědnost.

Pokud uživatel poruší některé z těchto pravidel, tak je redakce oprávněna takový komentář či příspěvek smazat. Dále si redakce vyhrazuje právo zakázat na neomezenou dobu uživateli, který opakovaně porušil pravidla diskuze, vkládání příspěvků do diskuzního fóra, nebo komentářů ke článku.

Redakce rovněž může komentáře k článku či celou diskusi uzamknout jen pro čtení nebo zcela odstranit.

Všechny diskuze
Newsletter

Přihlašte se k odběru týdenního přehledu nejzajímavějších článků.

Vytvořit účet pro odběr