Článek: Horký kafe ze světa celebrit: Kam se poděly hvězdy z Hříšného tance?
Článek: Horký kafe ze světa celebrit: Kam se poděly hvězdy z Hříšného tance?
Johnny, Penny, Lisa, Robbie...
Jedno mají společné. Role v trháku Dirty Dancing jim navždycky změnila život. Některým k lepšímu, jiným naopak. Proč se představitelka Penny moc neukazuje na veřejnosti a na co zemřel fešák Robbie?
Zpět na článek
Pokud se přihlásíte, získáte navíc možnost hlasovat o příspěvcích ostatních uživatelů. Chci se přihlásit.
Milé diskutující dámy,tento článek je o tom,kam se poděly hvězdy z Hříšného tance.Mnohé takové články zajímají a chtějí znát pravdu.A také očekávají, že se pravdu doví.Některé dámy však nepochopily princip diskuze..Je to zodpovědnost paní šéfredaktorky, co zde píše a přijde mi smutné, že zde není ani trocha úcty k člověku, který navždy pro většinu lidí zůstane romantickým hrdinou.. PS: Díky, díky Divisku,pochopila jsi mě hned:)
RE: Verča (nepřihlášený)
Není to přehnaný, ten romantický hrdina? :) V čem byl hrdina? :)
RE: makarinki (nepřihlášený)
Možná by stálo za to, shlédnout tento film, abyste pochopila význam romantický hrdina, kterého Patrick hrál.Těžko Vám vysvětlovat něco, co nedokážete pochopit...Ty dámy, které to měly pochopit,pochopily, ty druhé pouze zakrývají jeden velký trapas paní šéfredaktorky.
Příspěvek a reakce odstraněny - vzájemné napadání.
RE:
:)) Ten film jsem viděla asi stokrát. Neoznačovala bych ho za hrdinu. Nic hrdinskýho v tom filmu neudělal a v jeho osobním životě, nevím. Je mi líto, že měl tak vážnou nemoc kvůli které umřel, ale člověk to nějak neovlivní.
Však v tom filmu smilnil s mladou dívkou a naučil jí nemravný tanec. :) A to je romantický hrdina?? I když, já bych si s ním také ráda zatančila. :)
Šéfredaktorka je taky člověk a neznamená, že když šéfuje, tak neudělá omyl. Ano, zastávám se jí, poněvadž mi je sympatická a má smysl pro humor. A co si myslíš ty, je mi fuk. :)
Nechápu, proč jste se na film dívala asi stokrát, jak píšete, když se vám vlastně nelíbil. Pojem hrdina neznamená v tomto případě, že musel vykonat něco hrdinského, prostě byl to hlavní hrdina filmu, kladná postava, sympaťák a krásnej chlap, co úžasně tancoval.
Prostě krásný romantický film. A ten tanec byl úžasný, sexy a scéna když tančili v chatce je jedna z nejkrásnějsích milostných filmových scén, i když tam nebyl vidět ani polibek. Vám bych doporučovala, abyste se nafilm už nedívala, aby vás nepohoršoval.
1. Článek je hlavně pro fanoušky, nebo snad ne ? :))
2. Není žádný důvod pro nás, čtenáře (laiky), pamatovat si nějaká data. Pro toho, kdo píše o něčem článek ( odborník), má a musí vědět o čem píše ! Stejně, jako lékař ví, co právě operuje, pekař ví, jak se plete vánočka a učitelka ví a rozumí tomu, co učí.......Proto je pochybení paní redaktorky, dokonce šéfa redakce, nejen trapné, směšné a trestuhodné, ale pro mě, jako laika, čtenáře zcela nepochopitelné.
RE: Divisek
A ty jsi v práci nikdy neudělala chybu? To já jsem udělala a nejen jednu. Lékař dělá chyby, učitel dělá chyby, všichni děláme chyby. Símtě, kolik lidí zemřelo kvůli chybám lékaře? Hodně! Kolik učitelů nic neumí a myslí si bůhví co nejsou? Hodně! Tak tu neřešte prkotinu.
A hele, na diviznu mi nesahej! :)
:)))))) Co ti v té redakci slíbili ? Pochopitelně, všichni děláme chyby, ale celý ten článek je na úrovni "náctilletého" nadšence, který něco napíše. Takové blbosti můžu psát já, ty, kdokoliv. Ovšem ne ten, kdo za to bere plat ! A už to nechci řešit, je mi to celkem jedno, ale ty mě provokuješ Stejně celý problém nepochopíš, ztrácím čas. Mám stejný pocit z toho článku, jako u receptu na tvarohovou buchtu, kde chybí, ve výčtu ingrediencí, ten tvaroh. )
Nic. :) Já tě provokuju? :) Omyl! Já nikdy nikoho neprovokuju. :) No a co, že za to bere plat. Jí zavidíš bo co? :) Já teda néé!
Nebylo to třeba schválně, aby tu bylo víc příspěvků?
..teď si na to kápla,ale diskuze se rozjela skvěle,takže to splnilo svůj účel
Tento článek mi moc obdivuhodný nepřijde.Za prvé Patrick zemřel 14.9.2009, za druhé film DUCH Patrick miloval.Když už chcete něco psát,tak jako šéfredaktorka si to pořádně ověřte.Stačilo by si koupit knihu Poslední tanec....A to, že s Jenifer nebyli v kontaktu je také nepravdivé, jelikož mu od jeho nemoci psala povzbuzující dopisy! A to, že plakala je naprosto normální.Vzpomínky jsou silná věc...
RE: Veronika (nepřihlášený)
Souhlasím s vámi. Nevhodné komentáře, znevažující vztahy lidí, tolik vzdálených a cizích, mě vždy velmi znechutí. Nevím to já, neví to ona, nevíte to nikdo z vás. Jestli si psali a volali atd. To je trapnost sama.Posměšky nad chováním herečky jsou také nevhodné a přehnané. Co mě však zaráží, je naprostá neznalost faktu a nepřesnost dat. Článek nemá naprosto žádnou kvalitu a hodnotu. Asi bych, býti paní "Diviznou", zalezla pod šéfredaktorský stůl !
Opravdu nejvíc mě zarazilo, jak někdo může psát článek,když si řádně nezjistí fakta a hlavně správná data.Je smutné, že paní "Divizna" neví, úmrtí takového herce.A to, že pil, nebylo kvůli špatným rodinným vztahům,ale náhle mu umřel milovaný otec a pak davové šílenství fanynek po Hříšném tanci!Tento článek je jedno velké Faux pa!!!!!
já jse man datumy tupoun,ale že umřel to vím a víc vědět nepotřebuju..prostě chybička se vloudila ..to se přece stává
RE: Jitka (nepřihlášený)
Mě se také článek moc líbil například by mě zajímali osudy herců ze seriálu Chicago hope
Pravidla diskuzí
- Zveřejněné diskuze, komentáře a příspěvky v diskuzích nesmí jakýmkoliv způsobem porušovat zákony ČR či propagovat nezákonné činnosti.
- Komentáře a diskuze slouží k výměně názorů či vyjádření postoje k danému tématu, příspěvky nesouvisející s tématem mohou být proto smazány.
- Název diskuze, komentář či příspěvek v diskuzi nesmí obsahovat text zastrašující nebo vyhrožující násilím jednotlivci či skupinám lidí.
- Název diskuze, komentář či příspěvek nesmí propagovat národnostní, rasovou, náboženskou či jinou nesnášenlivost nebo diskriminaci určité skupiny právě kvůli příslušnosti k národu, rase nebo náboženství a to ani formou vtipu apod.
- Do názvů diskuzí, komentářů a příspěvků v diskusích nepatří vulgárnosti, urážky, pomluvy nebo obscénnosti.
- Do komentářů či příspěvků v diskuzích je zakázáno vkládat reklamy, spam ani jinou formu propagace komerčních aktivit. Samotná diskuze nesmí být založena za účelem propagace komerčních aktivit.
- Do komentářů a příspěvků v diskuzích dále není povoleno vkládat odkazy na stránky s nelegálním obsahem nebo obsahem legálním, ale nesouvisejícím s tématem diskuze.
- V komentářích a příspěvcích v diskuzích musí uživatel respektovat soukromí jiných osob, a proto je zakázáno zveřejňovat soukromé údaje o nich - např. telefonní čísla, plné adresy apod. bez jejich písemného souhlasu.
- Do komentářů a příspěvků v diskuzích nesmí být opakovaně vkládány stejné texty - tzv. tapetování.
- V komentářích a v příspěvcích v diskuzích je zakázáno vydávat za někoho jiného.
Vkládat komentáře k článku, do diskuze apod. mohou přihlášení na některých webech společnosti i nepřihlášení uživatelé. Všechny příspěvky a komentáře vyjadřují výhradně názory a stanoviska těchto uživatelů a provozovatel serveru za ně nenese žádnou odpovědnost.
Pokud uživatel poruší některé z těchto pravidel, tak je redakce oprávněna takový komentář či příspěvek smazat. Dále si redakce vyhrazuje právo zakázat na neomezenou dobu uživateli, který opakovaně porušil pravidla diskuze, vkládání příspěvků do diskuzního fóra, nebo komentářů ke článku.
Redakce rovněž může komentáře k článku či celou diskusi uzamknout jen pro čtení nebo zcela odstranit.
Všechny diskuze

když jsem to otevřela teprve dneska....