http://ssl-disc.appni.net
http://ssl-forum.appni.net
kafe
clanek
Článek » Jak ve dvou přežít dovolenou, abyste se nezabili
24644
1
thread

Článek: Jak ve dvou přežít dovolenou, abyste se nezabili

Článek: Jak ve dvou přežít dovolenou, abyste se nezabili

komentářů 12

Letní dovolená je nejen časem oddechu, ale i zkouškou partnerského vztahu. Jste spolu 24 hodin denně, a tak se místo příjemného relaxu mohou objevit hádky a ponorková nemoc. Jak tomu předejít?   Zpět na článek

Obnovit Přidat příspěvek

Pokud se přihlásíte, získáte navíc možnost hlasovat o příspěvcích ostatních uživatelů. Chci se přihlásit.

Vaše jméno:
E-mail:
Komentář:

Váš text příspěvku může obsahovat ještě 1000 znaků a 10 řádků.

* povinná položka, bez jejího vyplnění nemůžete formulář uložit

Sendy (nepřihlášený)

Já jsem s partnerem skoro pořád a vůbec nám to nevadí. Jsme na sobě tak trochu závislí a vystačíme si úplně sami i na dovolených a bez hádek.

Mischa (nepřihlášený)

Jsme spolu celý týden,takže na dovolený jezdíme s přáteli

Jana (nepřihlášený)

Já se s přítelem nikdy nenudím,vymýšlíme různé kraviny

Alča (nepřihlášený)

My radši jezdíme s celou partou,takže nám nehrozí aby jsme se pohádali

klara (nepřihlášený)
RE: Alča (nepřihlášený)

Tak to máme přesně naopak - pohádáme se spíš, když jsme mezi lidmi než sami. Partner má tak nějak pocit, že se musí pořád předvádět a něco si zřejmě dokazovat. :-(

Chloe (nepřihlášený)
RE: klara (nepřihlášený)

silácké řeči před kamarády,to znám...

Julča (nepřihlášený)
RE: Alča (nepřihlášený)

Jezdíme rádi spolu na dovolené a teď i s dětmi a vždy si to náramně užijeme

Kateřina (nepřihlášený)
lživý článek

Také to nechápu - není ten článek spíš úplně vycucaný z prstu? My se teď s manželem také vrátili z dovolené, nehnuli jsme se tam od sebe ani minutu - natož abychom si tam šli na jeden den každý po svých, co to je za blbost? A skvěle jsme si to užili, peníze řešili tak jako od oka a nikdy nás nenapadlo si něco vyčíst. A teď navíc v práci počítám minuty, až se zase večer uvidíme, protože jsme si na sebe za těch 11 dnů tak zvykli, že ten první den bez sebe byl fakt k nesnesení.... pokud se někdo s vlastním partnerem nesnese, tak nechápu, proč s ním je.

Ema (nepřihlášený)
Tak tohle nechápu

Jak se někdo může na dovolené nudit????? Brát si s sebou práci nebo se už od začátku neshodnout na tom, co tam dělat? Nechápu, neznám. Dovolená s manželem je to nejlepší co se nám během roku poštěstí.

Tracy (nepřihlášený)
Re: Tak tohle nechápu
RE: Ema (nepřihlášený)

Mám to stejně. Se svým přítelem jsem už léta zejména také proto, že máme stejné zájmy a koníčky a rozumíme si. Právě jsme se vrátili ze 14denní dovolené a po celou dobu nenastal žádný problém. Na druhou stranu jsem si ale všimla, že zejména čeští turisté jsou schopni zhádat se na pláži kvůli každé pitomosti...

divíšek (nepřihlášený)
RE: Tracy (nepřihlášený)

Mluvíte mi z duše. Konečně dva příspěvky pozitivně naladěných lidí! Zatím , co jsem četla na Kafi, tak samé katastrofy a negativní myšlení. :) Ale máte pravdu, Češi se neumí chovat nikde a když sebou mají děti.....Překvapuje mě, proč si nedají pokoj a neumí si vychutnat ty pěkné dny.

Ema (nepřihlášený)
RE: divíšek (nepřihlášený)

Mě hlavně udivuje, jak takoví lidé, které když jsou spolu týden v kuse a hádají se o každé kravině, spolu můžou léta žít. Jakmile spolu stráví za celý týden víc než tři večery a sobotu, tak jsou na nože. Je to fakt smutné.
Jsem moc ráda, že si s manželem rozumíme a dokážeme se domluvit. Představa, že na sebe ječíme, natož před lidmi, nebo se spolu nudíme na dovolené - to fakt není nic moc.

Pravidla diskuzí

1. Zveřejněné diskuze, komentáře a příspěvky v diskuzích nesmí jakýmkoliv způsobem porušovat zákony ČR či propagovat nezákonné činnosti.
  2. Komentáře a diskuze slouží k výměně názorů či vyjádření postoje k danému tématu, příspěvky nesouvisející s tématem mohou být proto smazány.
  3. Název diskuze, komentář či příspěvek v diskuzi nesmí obsahovat text zastrašující nebo vyhrožující násilím jednotlivci či skupinám lidí.
  4. Název diskuze, komentář či příspěvek nesmí propagovat národnostní, rasovou, náboženskou či jinou nesnášenlivost nebo diskriminaci určité skupiny právě kvůli příslušnosti k národu, rase nebo náboženství a to ani formou vtipu apod.
  5. Do názvů diskuzí, komentářů a příspěvků v diskusích nepatří vulgárnosti, urážky, pomluvy nebo obscénnosti.
  6. Do komentářů či příspěvků v diskuzích je zakázáno vkládat reklamy, spam ani jinou formu propagace komerčních aktivit. Samotná diskuze nesmí být založena za účelem propagace komerčních aktivit.
  7. Do komentářů a příspěvků v diskuzích dále není povoleno vkládat odkazy na stránky s nelegálním obsahem nebo obsahem legálním, ale nesouvisejícím s tématem diskuze.
  8. V komentářích a příspěvcích v diskuzích musí uživatel respektovat soukromí jiných osob, a proto je zakázáno zveřejňovat soukromé údaje o nich - např. telefonní čísla, plné adresy apod. bez jejich písemného souhlasu.
  9. Do komentářů a příspěvků v diskuzích nesmí být opakovaně vkládány stejné texty - tzv. tapetování.
  10. V komentářích a v příspěvcích v diskuzích je zakázáno vydávat za někoho jiného.

Vkládat komentáře k článku, do diskuze apod. mohou přihlášení na některých webech společnosti i nepřihlášení uživatelé. Všechny příspěvky a komentáře vyjadřují výhradně názory a stanoviska těchto uživatelů a provozovatel serveru za ně nenese žádnou odpovědnost.

Pokud uživatel poruší některé z těchto pravidel, tak je redakce oprávněna takový komentář či příspěvek smazat. Dále si redakce vyhrazuje právo zakázat na neomezenou dobu uživateli, který opakovaně porušil pravidla diskuze, vkládání příspěvků do diskuzního fóra, nebo komentářů ke článku.

Redakce rovněž může komentáře k článku či celou diskusi uzamknout jen pro čtení nebo zcela odstranit.

Všechny diskuze
Newsletter

Přihlašte se k odběru týdenního přehledu nejzajímavějších článků.

Vytvořit účet pro odběr