Článek: Mám podezření, že moje dítě bere drogy
Článek: Mám podezření, že moje dítě bere drogy
Paní Renáta má šestnáctiletou dceru, která se najednou velmi změnila. Paní Renáta má strach, že dcera "jede" v drogách. Zpět na článek
Pokud se přihlásíte, získáte navíc možnost hlasovat o příspěvcích ostatních uživatelů. Chci se přihlásit.
skontaktujte tyto lidi http://www.nezavislost.eu/
Jestli, že dítě bere drogy (nejčastěji marihuanu) a neřeknou Vám o tom a budou Vám zapírat, nemá cenu dělat nic at vezeňský přístup nebo zakazování atd. nejhorší co můžete udělat ji někam vzít na vyšetření, tím dítě maximálně tak navždy ztratíte a bude vás považovat za toho nejhoršího. Maximálně můžete říct, že víte že si sem tam zahulí a nechat to plynout a že nechcete aby brala neaké tvrdší drogy. Je jasné, že v 50% zkusí i jinou drogu například kokain, nebot se dá docela lehce sehnat nebo amfetamin, ale tyto drogy pokud zkusí tak je mají tak 2x a tím to hasne nebot potom již nepřinášejí nic nového a vrátí se k marihuane. Při které se uvolní uklidní a kecají o čem chtějí.
Přeberte sito jak chcete ale sli ji nekam budete chtít vzít na vyšetření testy apod. tak ji ztratíte.
Mne samotnému dělali doma testy z moči, ale jakožto normální student vím že žádná látka idenfikující znaky halucinogenů a kanabinolů v moči a lidském organismu nevydrží teplotu nad 50°C.
http://www.nezavislost.eu/
Váš popis vypadá opravdu na začínání z drogama. je důležité skamarádit se s dcerou, získat její důvěru, jít s ní třeba nakupovat a pak do cukrárny na zmrzku, nejdřív se párkrát bavit o normálních věcech v pohodovým stylu, o vlasech botách atak, postupně se k ní snažit přiblížit. Pokud ji vezmete k odborníkovi, zřejmě se k tomu bude stavit negativně, takže mu stejně nic neřekne, nenechá si poradit a ještě na vás bude naštvaná. Důležité je, zda má dospívající nějaký koníček- sport, hru na hudební nástroj aj. Nejlepší je vést děti ke sportu, kde mají svoji partu, která je složená hlavně z normálních slušných dětí, co ani třeba nekouří.
RE: týna (nepřihlášený)
dobry den.Mame dceru a 7leteho vnuka.Dcera je na drogach 2roky dlouho jsme nic nepoznali.Vzdy byla vzorna milujici mama.Zamilovala se do cloveka ktery bral drogy,dcera je natom dnes tak ze o syna moc nestoji.Doslo to tak daleko ze jsme museli zazadat o vnuka do pece.jsme nesmirne nestastni vnuk to nese velice tezce,nikdy bych si nepomyslela ze nas neco takoveho potka.Mely jsme pekny vztah a je vse pryc dcera je na ulici ze bere si vubec nepripousti.Tak moc ji mame radi ,ale nic nezmuzem vse musi ona sama.Droga ma takovou silu ze opustila vlastni milujici dite.p.Renato nic nepodcente jednejte dokud muzete rika se duveruj,ale proveruj.Prejem presto vsechno hezky den a drzime palce ad se vse v dobre obrati.
je mi 12 let a uz od mich narozenin beru pervitin a rodice to nevi ty co berou radim sfetuj se a az tak za 3-4hodinky di domu je to lepsi uz je to trochu rozlezeli ja bych nikdy nebrala ale seznamila sem se ze starsimalidma krety nemam kde bydlet sgoutujou a me se to zaclo libit tak sem zacala brat a tet mam myslenky ze utecu z domova a budu bytlet s nima asi si budete myslet ze sem divna...
-!- Kráceno
Já sama mám dlouhodobé zkušenosti s drogama, brala jsem šest let a teprve nedavno jsem se vrátila z léčebny, pořád to ale neni jistý konec, musim změnit vše, přátele, zájmy, zkrátka najít nový smysl života a kdybych měla kam, bylo by nejlepší, se i odstěhovat. To samé chci poradit a tobě, jestli se ti potvrdí, že tvá dcera fetuje, pošli ji k otci, pryč z vašeho města. Věř mi, že jsem potkala spoustu toxíků a vim, že nejméně se dá pomoci těm náctiletým. Klidně budou bydlet na ulici, hlavně když si můžou dát. Musela bys počkat pár let, až si něco odfetuje a jí samotné dojde, že tak se žít nedá. Boj s drogamy je někdy horší, než boj s rakovinou. Přeju ti, aby ses spletla, aby se tvá dcera s drogou nesetkala...
jsem taky 16ti letá studentka.. jsem vlastně v kůži vaši dcery a kdyz vidim jak se moji vrstevnici na střední změnili, je to hruza .. vetšina z nich kouří marihuanu a ani bych se nedivila kdyby to samé uživala i eva marihuana je velice snadno dostupna a je ji všude plno.. a jestli bydlíte ve městě mohla by se velice snadno dostat k tvrdým drogám.. tak to vidím já.. ;) a jak na to? ja osobně bych ji řekla jaký podezdření mám.. a pak ji naložila tolik povinností aby neměla čas se s někým scházet a za zaškoláctví tvrdý trest domácího vězení a vyžadujte zlepšení prospěchu.. i když tohle je to co by pomohlo na mě ..to co bude zabírat na vaši dceru musíte vědět jen vy.. záleží totiš na tom jak jste si ji vychovala... přeji hooodně uspěchu... Z...
Pravidla diskuzí
- Zveřejněné diskuze, komentáře a příspěvky v diskuzích nesmí jakýmkoliv způsobem porušovat zákony ČR či propagovat nezákonné činnosti.
- Komentáře a diskuze slouží k výměně názorů či vyjádření postoje k danému tématu, příspěvky nesouvisející s tématem mohou být proto smazány.
- Název diskuze, komentář či příspěvek v diskuzi nesmí obsahovat text zastrašující nebo vyhrožující násilím jednotlivci či skupinám lidí.
- Název diskuze, komentář či příspěvek nesmí propagovat národnostní, rasovou, náboženskou či jinou nesnášenlivost nebo diskriminaci určité skupiny právě kvůli příslušnosti k národu, rase nebo náboženství a to ani formou vtipu apod.
- Do názvů diskuzí, komentářů a příspěvků v diskusích nepatří vulgárnosti, urážky, pomluvy nebo obscénnosti.
- Do komentářů či příspěvků v diskuzích je zakázáno vkládat reklamy, spam ani jinou formu propagace komerčních aktivit. Samotná diskuze nesmí být založena za účelem propagace komerčních aktivit.
- Do komentářů a příspěvků v diskuzích dále není povoleno vkládat odkazy na stránky s nelegálním obsahem nebo obsahem legálním, ale nesouvisejícím s tématem diskuze.
- V komentářích a příspěvcích v diskuzích musí uživatel respektovat soukromí jiných osob, a proto je zakázáno zveřejňovat soukromé údaje o nich - např. telefonní čísla, plné adresy apod. bez jejich písemného souhlasu.
- Do komentářů a příspěvků v diskuzích nesmí být opakovaně vkládány stejné texty - tzv. tapetování.
- V komentářích a v příspěvcích v diskuzích je zakázáno vydávat za někoho jiného.
Vkládat komentáře k článku, do diskuze apod. mohou přihlášení na některých webech společnosti i nepřihlášení uživatelé. Všechny příspěvky a komentáře vyjadřují výhradně názory a stanoviska těchto uživatelů a provozovatel serveru za ně nenese žádnou odpovědnost.
Pokud uživatel poruší některé z těchto pravidel, tak je redakce oprávněna takový komentář či příspěvek smazat. Dále si redakce vyhrazuje právo zakázat na neomezenou dobu uživateli, který opakovaně porušil pravidla diskuze, vkládání příspěvků do diskuzního fóra, nebo komentářů ke článku.
Redakce rovněž může komentáře k článku či celou diskusi uzamknout jen pro čtení nebo zcela odstranit.
Všechny diskuze

Pridavam zaujimavy link http://www.nezavislost.eu/