https://ssl-disc.appni.net
https://ssl-forum.appni.net
kafe
clanek
Článek » Móda: Trendy & fitness II
26569
1
thread

Článek: Móda: Trendy & fitness II

Článek: Móda: Trendy & fitness II

komentářů 31

Už podruhé se zaměřujeme na to, jak dlouho se u nás jaký fitness sport cvičí a co si na zvolenou sportovní aktivitu obléct. Mimo disciplíny, které máme cvičit naboso, je alfou omegou vhodného outfitu speciální obuv, stabilní nebo i fexibilní.   Zpět na článek

Obnovit Přidat příspěvek

Pokud se přihlásíte, získáte navíc možnost hlasovat o příspěvcích ostatních uživatelů. Chci se přihlásit.

Vaše jméno:
E-mail:
Komentář:

Váš text příspěvku může obsahovat ještě 1000 znaků a 10 řádků.

* povinná položka, bez jejího vyplnění nemůžete formulář uložit

boy (nepřihlášený)
stojí za pohled

Kdo se rád nepodívá na holku,která o sebe dbá,má pěkné oblečení a necvičí zrovna ve vytahaným triku po tátovi a v teplákách s vytahanými koleny?

Gabca (nepřihlášený)
Sportovní oblečení
RE: boy (nepřihlášený)

Zdravím. Chtěla bych se zeptat, kde kupujete sportovní oblečení (internet, obchody) a jaké značky preferujete..ktera je podle vás opravdu kvalitní a nejlépe za dobrou cen apod? Díky

Barča (nepřihlášený)
cyklistické kalhoty

K cyklistickým kalhotám mám vyloženě odpor.Mám pocit,že nosím plínky...Takže tento úbor pro mě není....Ale vídám ho v sezóně docela často,tak vadí asi jenom mně.

Hanka (nepřihlášený)
RE: cyklistické kalhoty
RE: Barča (nepřihlášený)

Ahoj...no ja objednávám oblečení tady http://www.rogelli.cz/ mají tam cyklo oblečení oblečení na běhání a běžky...tak az na běžky na kterých moc nejezdím , tak tam kupuji prakticky veskeré oblečení na kolo a běhání...značka super...pro me naprosto vyhovující....pěkná, kvalitní a cenove dostupná

makarinki (nepřihlášený)
RE: cyklistické kalhoty
RE: Barča (nepřihlášený)

nojo, ale nebolí tě zadek ze sedačky. :)

Katy (nepřihlášený)
RE: RE: cyklistické kalhoty
RE: makarinki (nepřihlášený)

Ten se musí na začátku sezóny otlačit a pak je celou cyklosezonu klid..čekala jsem,že je dostanu jako dárek a nic,tak toto funguje taky,ale je pravda,že nejezdím dálky a na popojíždění je to asi jedno..

makarinki (nepřihlášený)
RE: RE: RE: cyklistické kalhoty
RE: Katy (nepřihlášený)

Já je kupovala, když byly ve slevě.

Lucie 80 (nepřihlášený)
pohodlné

Že bych si koupila oblečení speciálně jen na cvičení? Tak,to určitě ne.Doma chodím v pohodlném oblečení,tak pokud plánuju výlet na kole,ini-line,hodí se mi i tam...

love (nepřihlášený)
RE: pohodlné
RE: Lucie 80 (nepřihlášený)

Určitě se vyplatí zakoupit aspoň jeden obleček.Mám ráda sportovní tílka,dají se nosit i normálně

makarinki (nepřihlášený)

Tak to já jo.

Eliška (nepřihlášený)

Tak to já mám speciální oblečení a dnes jsme si dokonce byla koupit nový botky.

Brutální Bruneta (nepřihlášený)
Sportovní oblečení

Tak já jsem skoro všechny druhy cvičení, do kterých jsem se kdy pustila, zvládla v jednom jediném "outfitu" - vytahaných teplákách a rozdrbaném proužkovaném tričku. Vím, že jsem u toho nevypadala zrovna stylově, ale, upřímně, na cvičení nechodím proto, aby tam na mě někdo koukal.

makarinki (nepřihlášený)
RE: Sportovní oblečení
RE: Brutální Bruneta (nepřihlášený)

:-) přesto asi jsi středem pozornosti.

Zdenina (nepřihlášený)
RE: Sportovní oblečení
RE: Brutální Bruneta (nepřihlášený)

...nemusím se schovávat za oblečením,ale mám raději volné,pohodlné oblečení.V přiléhavém mám po chvíli pocit,že mě škrtí...

Lucka (nepřihlášený)
obuv základ

Je pravda že kvalitní obuv u civčení je opravdu základ. Bohužel asi úplně nejvhodnější obuv nemám. Budu to muset napravit.

Maja (nepřihlášený)
RE: obuv základ
RE: Lucka (nepřihlášený)

Nejraději mám jogu a tam naštěstí žádné boty nepotřebuji...u aerobiku mám problém, si zapamatovat sestavu a většinou se chytnu až na konci

Aneta (nepřihlášený)
RE: obuv základ
RE: Lucka (nepřihlášený)

Já mám kvalitní botky s dobrou podrážkou, takže se mi v nich cvičí aerobik jedná báseň a oblečení hezky kvalitní, aby nasávalo ten můj pot:)

Colorka (nepřihlášený)
jasné barvy

Já mám ráda na cvičení jasné veselé barvy, černou maximálně kalhoty.

Lola (nepřihlášený)
RE: jasné barvy
RE: Colorka (nepřihlášený)

černá zeštíhluje,taky jí můžu...jinak top podle nálady a podle cvičení.Na zumbu žlutou,sytě růžovou,na jogu bílou

Jitka (nepřihlášený)
RE: RE: jasné barvy
RE: Lola (nepřihlášený)

Tak to máte skutečně systém. Já taky jedu podle nálady a taky pdole toho co mám zrovna čistý:)

Maxikočka (nepřihlášený)
hezké

růžovo-šedá kombinace,tak to jsou moje barvičky.Mám tak sladěné snad vše na cvičení včetně tašky,brýlí...také helmu na kolo,in-line brusle...

Martina (nepřihlášený)
RE: hezké
RE: Maxikočka (nepřihlášený)

Růžová a šedá vypadá dobře na všem, nejen na sportovním oblečení.

makarinki (nepřihlášený)
RE: RE: hezké
RE: Martina (nepřihlášený)

a i bílá, ne?

Moni (nepřihlášený)
RE: RE: RE: hezké
RE: makarinki (nepřihlášený)

jasně,že i bílá.Bílošedorůžovou máme dokonce i vymalovaný obývák...ale to sem zřejmě nepatří...ale šedé mám legíny na cvíčo a růžové i bílé tríčo.

makarinki (nepřihlášený)
RE: RE: RE: RE: hezké
RE: Moni (nepřihlášený)

Já mám růžový tříčtvrťáky a bílý triko. :) No, já mám toho víc. Ale nejraději mám růžovobílou kšiltovku. Těším se na jaro až moct nosit kšiltovky.

Luka (nepřihlášený)
outfity

Outfity na cvičení jsou pěkný no a teď ještě začít chodit cvičit:)

Klára (nepřihlášený)
RE: outfity
RE: Luka (nepřihlášený)

Já se zrovna o víkendu chystám na zumba maraton a tam by se mi nějaký pěkný nový outfit hodil.

Bára (nepřihlášený)
RE: RE: outfity
RE: Klára (nepřihlášený)

Taky bych si hned šla někam zacvičit. Potřebuju se trochu odreagovat od práce a od rodiny.

blondýna (nepřihlášený)
RE: RE: RE: outfity
RE: Bára (nepřihlášený)

ke kolektivnímu cvičení se nedokopu,tak se snazím občas oprášit rotoped.Je jedno co mám na sobě,hlavně to nesmí mít dlouhý rukáv a dlouhé nohavice.

Elis (nepřihlášený)
RE: RE: RE: RE: outfity
RE: blondýna (nepřihlášený)

hmm,nám slouží rotoped,jako němý sluha...

Pravidla diskuzí

1. Zveřejněné diskuze, komentáře a příspěvky v diskuzích nesmí jakýmkoliv způsobem porušovat zákony ČR či propagovat nezákonné činnosti.
  2. Komentáře a diskuze slouží k výměně názorů či vyjádření postoje k danému tématu, příspěvky nesouvisející s tématem mohou být proto smazány.
  3. Název diskuze, komentář či příspěvek v diskuzi nesmí obsahovat text zastrašující nebo vyhrožující násilím jednotlivci či skupinám lidí.
  4. Název diskuze, komentář či příspěvek nesmí propagovat národnostní, rasovou, náboženskou či jinou nesnášenlivost nebo diskriminaci určité skupiny právě kvůli příslušnosti k národu, rase nebo náboženství a to ani formou vtipu apod.
  5. Do názvů diskuzí, komentářů a příspěvků v diskusích nepatří vulgárnosti, urážky, pomluvy nebo obscénnosti.
  6. Do komentářů či příspěvků v diskuzích je zakázáno vkládat reklamy, spam ani jinou formu propagace komerčních aktivit. Samotná diskuze nesmí být založena za účelem propagace komerčních aktivit.
  7. Do komentářů a příspěvků v diskuzích dále není povoleno vkládat odkazy na stránky s nelegálním obsahem nebo obsahem legálním, ale nesouvisejícím s tématem diskuze.
  8. V komentářích a příspěvcích v diskuzích musí uživatel respektovat soukromí jiných osob, a proto je zakázáno zveřejňovat soukromé údaje o nich - např. telefonní čísla, plné adresy apod. bez jejich písemného souhlasu.
  9. Do komentářů a příspěvků v diskuzích nesmí být opakovaně vkládány stejné texty - tzv. tapetování.
  10. V komentářích a v příspěvcích v diskuzích je zakázáno vydávat za někoho jiného.

Vkládat komentáře k článku, do diskuze apod. mohou přihlášení na některých webech společnosti i nepřihlášení uživatelé. Všechny příspěvky a komentáře vyjadřují výhradně názory a stanoviska těchto uživatelů a provozovatel serveru za ně nenese žádnou odpovědnost.

Pokud uživatel poruší některé z těchto pravidel, tak je redakce oprávněna takový komentář či příspěvek smazat. Dále si redakce vyhrazuje právo zakázat na neomezenou dobu uživateli, který opakovaně porušil pravidla diskuze, vkládání příspěvků do diskuzního fóra, nebo komentářů ke článku.

Redakce rovněž může komentáře k článku či celou diskusi uzamknout jen pro čtení nebo zcela odstranit.

Všechny diskuze