https://ssl-disc.appni.net
https://ssl-forum.appni.net
kafe
clanek
Článek » Orální sex: Co chtít od muže?
4736
1
thread

Článek: Orální sex: Co chtít od muže?

Článek: Orální sex: Co chtít od muže?

komentářů 29

Jsou ženy, které při klasickém milování nedosáhnou orgasmu...   Zpět na článek

Obnovit Přidat příspěvek

Pokud se přihlásíte, získáte navíc možnost hlasovat o příspěvcích ostatních uživatelů. Chci se přihlásit.

Vaše jméno:
E-mail:
Komentář:

Váš text příspěvku může obsahovat ještě 1000 znaků a 10 řádků.

* povinná položka, bez jejího vyplnění nemůžete formulář uložit

Orální lízalka (nepřihlášený)

Kdo si chce nacvičit orální sex, tak může třeba na obyčejném lízátku, v obchodech, např. shopu Růžovém slonu mají i lízátko ve tvaru penisu,tak si stačí představit ptáka a pak jít rovnou na věc-je to jako když děláte pohovor-nejdřív si vyzkoušíte test nanečisto a pak už jedete na ostro....

Domína (nepřihlášený)

ach jo, já vám tak závidím .. :) miluju Orální sex, ale bohužel, ho mám málo .. :( skoro vůbec.. mrzí mě to.. přítel na to prostě není .. :/

anna (nepřihlášený)

miluju orálek, ráda si hraju s přítelem, kouřím mu ho a když ma ji pak na oplátku líže :-) je to slast a často si ji dopřávám

RE: anna (nepřihlášený)

poser se krávo

Jakubson (nepřihlášený)

kdo saje nezlobí

rarasek (nepřihlášený)
RE: Jakubson (nepřihlášený)

ty chod radsi na pivo ty debile

Nikola (nepřihlášený)

Já osobně nemám ráda sání poštěváku a hlavně je to pro mě bolestivé.

TORNERRO (nepřihlášený)
RE: Nikola (nepřihlášený)

No někdy i kouření žaluda je bolestivé, chce to dokonalý um... U OBOJÍHO

klopky1111 (nepřihlášený)
orgazmus priatelky

chcel by som napisat o mojej priatelke,ktora pri milovany dokaze mat za sebou aj 6 orgazmou.nemal som v zivote taku milenku,zenu co sa tolko krat urobi a dalej pozaduje moju ruku a ci nohu a dosiahne aj tam dalsie orgazmy.strasne rad sa hram s jej pikou-vaginou.vzrusuje ju,ked jej na klitoris natriem moje sliny z usta a zasuniem do jej vaginy prsty a stimulujem klitoris.tie elektricke vyboje a chvenia co preziva pri orgazme nezazil nykdo a ja zo ziadnou zenou.pipulka je perverzna a sme vzajomne speti ci uz v sexe,alebo nasom 7 rocnom vztahu.mozem napisat,ze mi mozete zavidiet co mam doma a vposteli.

hladam ta laska (nepřihlášený)
RE: klopky1111 (nepřihlášený)

musis byt stastny muz a taku zenu by som chcel aj ja a zavidime ty ju .varuj si ju ako oko v hlave,lebo taka je v zivote iba jedna

Mirek (nepřihlášený)
Orální sex

Bez orálního sexu si nelze ani představit milování, nebo zkrátka jen tak uspokojit ženu, nebo ji přivodit pěkné prožitky. A jestli to trvá hodinu, tak co. Je to přeci rozkoš pro oba. Někdy i závislost

medunka (nepřihlášený)
RE: Orální sex
RE: Mirek (nepřihlášený)

Mám šikovného milence,s ním mám orgasmus asi 15krát,už ani nestihnu počítat,je šikovný,takže i ty jsi šikovný,hodně štěstí!!

Niky (nepřihlášený)
orální sex?nic lepšího neznám..

Miluju orální sex. Hrozně ráda si s přítelem hraju a kouřím mu ho. A stejně tak miluju, když to dělá on mě.:-)

miska (nepřihlášený)
lizani postevacku

miluju kdyz my muj pritel vylize kundicku,uplne sem cela mokra,a on mi pak lize postevace,vtahuje do ust, a jazyk jede jak o zavod, je to strasne prijemny :) a koureni mi nevadi,delam to rada.

jirka (nepřihlášený)
Re: lizani postevacku
RE: miska (nepřihlášený)

ahoj je fajn ze to mas rada a co si tonechat udelat od jineho muze nez od pritele?

frenk (nepřihlášený)
jak naučit ženu na

oboustranný oral, když se mi to podaří tak si myslím,že je spokojena ale vždy to dá dost přemlouvaní a když kouří ona mne tak mám pocit že se ji to libí ale nechce to přiznat,pořad je při sexu si to uživá ale mám pocit že by to mohlo být ještě lepší kdyby se odvázala nebo ztratila zábrany, bohužel nevím jak když je abstinent, poradte díky

anna (nepřihlášený)
RE: frenk (nepřihlášený)

určitě si to musí užívat :-) jen dělá drahoty a přitom si nic jinýho nepřeje

Pravidla diskuzí

1. Zveřejněné diskuze, komentáře a příspěvky v diskuzích nesmí jakýmkoliv způsobem porušovat zákony ČR či propagovat nezákonné činnosti.
  2. Komentáře a diskuze slouží k výměně názorů či vyjádření postoje k danému tématu, příspěvky nesouvisející s tématem mohou být proto smazány.
  3. Název diskuze, komentář či příspěvek v diskuzi nesmí obsahovat text zastrašující nebo vyhrožující násilím jednotlivci či skupinám lidí.
  4. Název diskuze, komentář či příspěvek nesmí propagovat národnostní, rasovou, náboženskou či jinou nesnášenlivost nebo diskriminaci určité skupiny právě kvůli příslušnosti k národu, rase nebo náboženství a to ani formou vtipu apod.
  5. Do názvů diskuzí, komentářů a příspěvků v diskusích nepatří vulgárnosti, urážky, pomluvy nebo obscénnosti.
  6. Do komentářů či příspěvků v diskuzích je zakázáno vkládat reklamy, spam ani jinou formu propagace komerčních aktivit. Samotná diskuze nesmí být založena za účelem propagace komerčních aktivit.
  7. Do komentářů a příspěvků v diskuzích dále není povoleno vkládat odkazy na stránky s nelegálním obsahem nebo obsahem legálním, ale nesouvisejícím s tématem diskuze.
  8. V komentářích a příspěvcích v diskuzích musí uživatel respektovat soukromí jiných osob, a proto je zakázáno zveřejňovat soukromé údaje o nich - např. telefonní čísla, plné adresy apod. bez jejich písemného souhlasu.
  9. Do komentářů a příspěvků v diskuzích nesmí být opakovaně vkládány stejné texty - tzv. tapetování.
  10. V komentářích a v příspěvcích v diskuzích je zakázáno vydávat za někoho jiného.

Vkládat komentáře k článku, do diskuze apod. mohou přihlášení na některých webech společnosti i nepřihlášení uživatelé. Všechny příspěvky a komentáře vyjadřují výhradně názory a stanoviska těchto uživatelů a provozovatel serveru za ně nenese žádnou odpovědnost.

Pokud uživatel poruší některé z těchto pravidel, tak je redakce oprávněna takový komentář či příspěvek smazat. Dále si redakce vyhrazuje právo zakázat na neomezenou dobu uživateli, který opakovaně porušil pravidla diskuze, vkládání příspěvků do diskuzního fóra, nebo komentářů ke článku.

Redakce rovněž může komentáře k článku či celou diskusi uzamknout jen pro čtení nebo zcela odstranit.

Všechny diskuze