http://ssl-disc.appni.net
http://ssl-forum.appni.net
kafe
clanek
Článek » Orální sex: Jak na to?
4712
1
thread

Článek: Orální sex: Jak na to?

Článek: Orální sex: Jak na to?

komentářů 55

Orální sex – samostatná a příjemná kapitola nejen postelového dovádění, či úžasná součást předehry. Existují však muži, kterých se jejich partnerka „tam dole“ pusou nikdy ani nedotkla.   Zpět na článek

Obnovit Přidat příspěvek

Pokud se přihlásíte, získáte navíc možnost hlasovat o příspěvcích ostatních uživatelů. Chci se přihlásit.

Vaše jméno:
E-mail:
Komentář:

Váš text příspěvku může obsahovat ještě 1000 znaků a 10 řádků.

* povinná položka, bez jejího vyplnění nemůžete formulář uložit

Honza - Olomouc (nepřihlášený)

Paní Dagmar z Olomouce, jaké máte příjmení? Působíte na mě jako sympatická dáma.

Alena - Olomouc (nepřihlášený)

Asi nejsme opravdu každá nakloněna tomu, nechat si partnerovým semenem naplnit ústa. Jsem již ve středních letech a orální sex si spolu s partnerem užíváme docela často, třeba i jako předehru večer u televize ( samozřejmě po koupeli ) a většinou dijde i k samotnému vyvrcholení. O chuti spermatu bylo již napsáno mnohé a mladším ženám mohu jen poradit : Nenuťte se k polykání, klidně můžete těsně před vyvrcholením přestat dráždění ústy a vše dokonat třeba jen rukou. Dopřejte mu ale slastné vyvrcholení, třeba na vaše ňadra nebo bříško. Při ejakulaci do úst je opravdu nejlepší přikrýt špičku penisu při výronu semene. Nechte sperma vytékat z úst ven a roztírejte ho rukou po celém penisu. Potom můžete pokračovat opět ústy a dokonat jeho vyvrcholení.

toomiik11 (nepřihlášený)

S ženou která Nedělá orální sex bych nemohl bejt.Sex bez orálku si neumím ani představit.Rád ho přijímám a jaště raděj ho ženě dělám.

Jirka (nepřihlášený)

Doporučuji vám tantrický výcvik a knihu Vyučování Bílé Tygřice. Zde se dozvíte, milé dámy, jak na to a vlastně si tím vyřešíte všechny problémy a naučíte se dělati si dobře.

assik (nepřihlášený)
Na tento komentář není možno reagovat
Nevhodny prispevek

Prispevek byl zakazan redakci

Daniinka

To by si můj přítel už asi nedokázal představit být bez orálního sexu. A příde mu hrozně sexy když to polikám :)

Jana (nepřihlášený)

A co dělat když mi ho dá až do krku a zvedá se mi žaludek, co potom, taky mám ráda orální sex, ale s tímhle mám problém. kdo mi poradí???

xxx (nepřihlášený)
RE: Jana (nepřihlášený)

Nakopat, nic jiného si nezaslouží, parchant!

Arinka (nepřihlášený)

S partnerem používáme intimní gel Lonu, kterou prodávají ve slonu.cz a pak " TO" je lahůdka.:-) Polykání sperma ale už nesnesu. Je prý dobrý mazat si spermatem obličej, že je pleť pak hezčí, ale je to spíš pověra.

Alba (nepřihlášený)
RE: Arinka (nepřihlášený)

moje žena ta to miluje když jí lížu no a pak to má grády neví co se s ní děje

monika letrichova (nepřihlášený)

ty alena si taka chudera ked musis pisat taketo hluposti alebo prostitutka co keby ste to nechali na tych zamilovanych lebo bez lasky sa to zle znasa a neverim ze zeny radi oralny sex je to skor ponizujuce pre zenu a taka slapka to robi aby nieco dostala od toho dotycneho pis pravdu a nezavadzaj tie co to este nerobili

Ferda (nepřihlášený)

Nikdy bych partnerku nenutil do polykání sperma. Taky bych to jíst nechtěl! :-D

Pravidla diskuzí

1. Zveřejněné diskuze, komentáře a příspěvky v diskuzích nesmí jakýmkoliv způsobem porušovat zákony ČR či propagovat nezákonné činnosti.
  2. Komentáře a diskuze slouží k výměně názorů či vyjádření postoje k danému tématu, příspěvky nesouvisející s tématem mohou být proto smazány.
  3. Název diskuze, komentář či příspěvek v diskuzi nesmí obsahovat text zastrašující nebo vyhrožující násilím jednotlivci či skupinám lidí.
  4. Název diskuze, komentář či příspěvek nesmí propagovat národnostní, rasovou, náboženskou či jinou nesnášenlivost nebo diskriminaci určité skupiny právě kvůli příslušnosti k národu, rase nebo náboženství a to ani formou vtipu apod.
  5. Do názvů diskuzí, komentářů a příspěvků v diskusích nepatří vulgárnosti, urážky, pomluvy nebo obscénnosti.
  6. Do komentářů či příspěvků v diskuzích je zakázáno vkládat reklamy, spam ani jinou formu propagace komerčních aktivit. Samotná diskuze nesmí být založena za účelem propagace komerčních aktivit.
  7. Do komentářů a příspěvků v diskuzích dále není povoleno vkládat odkazy na stránky s nelegálním obsahem nebo obsahem legálním, ale nesouvisejícím s tématem diskuze.
  8. V komentářích a příspěvcích v diskuzích musí uživatel respektovat soukromí jiných osob, a proto je zakázáno zveřejňovat soukromé údaje o nich - např. telefonní čísla, plné adresy apod. bez jejich písemného souhlasu.
  9. Do komentářů a příspěvků v diskuzích nesmí být opakovaně vkládány stejné texty - tzv. tapetování.
  10. V komentářích a v příspěvcích v diskuzích je zakázáno vydávat za někoho jiného.

Vkládat komentáře k článku, do diskuze apod. mohou přihlášení na některých webech společnosti i nepřihlášení uživatelé. Všechny příspěvky a komentáře vyjadřují výhradně názory a stanoviska těchto uživatelů a provozovatel serveru za ně nenese žádnou odpovědnost.

Pokud uživatel poruší některé z těchto pravidel, tak je redakce oprávněna takový komentář či příspěvek smazat. Dále si redakce vyhrazuje právo zakázat na neomezenou dobu uživateli, který opakovaně porušil pravidla diskuze, vkládání příspěvků do diskuzního fóra, nebo komentářů ke článku.

Redakce rovněž může komentáře k článku či celou diskusi uzamknout jen pro čtení nebo zcela odstranit.

Všechny diskuze
Newsletter

Přihlašte se k odběru týdenního přehledu nejzajímavějších článků.

Vytvořit účet pro odběr