http://ssl-disc.appni.net
http://ssl-forum.appni.net
kafe
clanek
Článek » Příběh Pavlíny: Předstíral orgasmus! Čtěte, jak to muži dělají
26540
1
thread

Článek: Příběh Pavlíny: Předstíral orgasmus! Čtěte, jak to muži dělají

Článek: Příběh Pavlíny: Předstíral orgasmus! Čtěte, jak to muži dělají

komentářů 54

Každý čtvrtý muž někdy předstírá orgasmus. A to tak skvěle, že to ani nepoznáte. Problém nastane, pokud se z toho stane pravidlo. To může značit i zdravotní potíže!   Zpět na článek

Obnovit Přidat příspěvek

Pokud se přihlásíte, získáte navíc možnost hlasovat o příspěvcích ostatních uživatelů. Chci se přihlásit.

Vaše jméno:
E-mail:
Komentář:

Váš text příspěvku může obsahovat ještě 1000 znaků a 10 řádků.

* povinná položka, bez jejího vyplnění nemůžete formulář uložit

Dalibor (nepřihlášený)

Vyzkoušel jsem toho řadu, než jsem našel to pravé, ořechové. S clavinem goldem jsem si sex nikdy takhle neužil!

Roman (nepřihlášený)

Taky jsem něco podobného zažil a můžu říct, že to není nic příjemného. Bál jsem se jít k lékaři a proto jsem první zkusil něco sám. Clavin gold mi pomohl a zatím jsem ok, tak doufám, že už nic potřebovat nebudu.

alfonz (nepřihlášený)

Není to jenom o tom že se nudí nebo že ho žena neumí přivést na vrchol ja osobně to beru jako hru taky ho osobně předstírám ale jenom někdy když ji chci pomoct k orgazmu protože si myslí že ja už jsem a s tím se udělá i ona ale pak ji to povím že jsem ještě nebyl když jsem ještě v ní a pokračujeme dál. Perfektní věc

kritik obecný (nepřihlášený)

otázkou není jak.... ale proč? :-D mluvit mluvit mluvit. Nelíbí se ti poloha? řekni to! Vzrušuje tě něco jiného? Řekni to! Bojíš se že si partner/ka bude myslet že je to úchylné? Nestojí za to! ... kapiš? pokud něco negfunguje v posteli, pak to rozhodí i zbytek vztahu, ti kdo tvrdí že sex ve vztahu nemá takovou důležitost, tak se mýlí.

Katka (nepřihlášený)

aj to sa dá?????????? nemožné!!!!!!!

Damazid (nepřihlášený)
hehe

Dobrej fór. Momentálně nebudu řešit jestli něco takového je možné, nebo není. Ale spíš to: "Jejda, on to předstíral! To je tak nespravedlivé a ponižující!" vs "No tak sem to předstírala, ale na tom není nic špatného, ne? Je to podle mě úplně normální."
Ženy, dívky, slečny a děvčata. Nemyslíte si že je v tomhle přístupu poněkud dvojí metr?

Kritik obecný (nepřihlášený)
RE: Damazid (nepřihlášený)

Damazid: já bych řekl že dvojí metr si ženy stále ponechali. Hrají si na bezmocné ale chtějí stejná práva a zacházení. Kopne tě do genitálií a začne křičet: Mě nemůžeš praštit já jsem holka. :-D (neštěstí není můj případ) ale je to pravda. Jsou vychytralé a využívají slabosti kdy se jim to jen trochu hodí.

Pravda (nepřihlášený)
.:.:.:.:.

díky za rady, jak to ukrýt :D
a pro ty nevěřící: jo, je to pravda. Znám i jiné, co s tím mají problém.

I když teda nechápu, proč předstírat. Vždycky jsem holce prostě řekl, že to nepůjde a bylo... (no, pár holek naštvalo O.o)

jano (nepřihlášený)
hmhmh

abych trochu podpořil pravdivost článku...taky se mi to stalo:P a rozhodně to nebylo moji neschopností spíš tim že mě to s tou onou prostě nebavilo a nemoh sem se udělat. nevim jak vysvětlit slečně: hele sory fakt mě to s tebou nebaví. lol

Týna (nepřihlášený)
i muži

Mě se to stalo dvakrát s jedním partnerem a hned na to mě opustil.Prý jsem neschopná.Před ním se mi to nikdy nestalo a hlavně si žádný nestěžoval.Tak kdo je neschopný?

Kritik obecný (nepřihlášený)
RE: Týna (nepřihlášený)

popravě? vy oba, protože jste se o tom nedokázali bavit. On samozřejmě měl něco říct místo zbabělého útěku a oba jste asi měli být více kreativní v posteli.

Dibi (nepřihlášený)
funny story

Na tomto som sa teda riadne zasmiala :D Ako sa dá vôbec niečo takéto predstierať? :D Môj priateľ sa vždy vystrieka na mňa, veľakrát mu dopomôžem ešte rukou, ak sa predtým nedokončí na mojom brušku. A naozaj neviem ako by to mohol predstierať, keď to mám skoro po celom tele. :D

Pravidla diskuzí

1. Zveřejněné diskuze, komentáře a příspěvky v diskuzích nesmí jakýmkoliv způsobem porušovat zákony ČR či propagovat nezákonné činnosti.
  2. Komentáře a diskuze slouží k výměně názorů či vyjádření postoje k danému tématu, příspěvky nesouvisející s tématem mohou být proto smazány.
  3. Název diskuze, komentář či příspěvek v diskuzi nesmí obsahovat text zastrašující nebo vyhrožující násilím jednotlivci či skupinám lidí.
  4. Název diskuze, komentář či příspěvek nesmí propagovat národnostní, rasovou, náboženskou či jinou nesnášenlivost nebo diskriminaci určité skupiny právě kvůli příslušnosti k národu, rase nebo náboženství a to ani formou vtipu apod.
  5. Do názvů diskuzí, komentářů a příspěvků v diskusích nepatří vulgárnosti, urážky, pomluvy nebo obscénnosti.
  6. Do komentářů či příspěvků v diskuzích je zakázáno vkládat reklamy, spam ani jinou formu propagace komerčních aktivit. Samotná diskuze nesmí být založena za účelem propagace komerčních aktivit.
  7. Do komentářů a příspěvků v diskuzích dále není povoleno vkládat odkazy na stránky s nelegálním obsahem nebo obsahem legálním, ale nesouvisejícím s tématem diskuze.
  8. V komentářích a příspěvcích v diskuzích musí uživatel respektovat soukromí jiných osob, a proto je zakázáno zveřejňovat soukromé údaje o nich - např. telefonní čísla, plné adresy apod. bez jejich písemného souhlasu.
  9. Do komentářů a příspěvků v diskuzích nesmí být opakovaně vkládány stejné texty - tzv. tapetování.
  10. V komentářích a v příspěvcích v diskuzích je zakázáno vydávat za někoho jiného.

Vkládat komentáře k článku, do diskuze apod. mohou přihlášení na některých webech společnosti i nepřihlášení uživatelé. Všechny příspěvky a komentáře vyjadřují výhradně názory a stanoviska těchto uživatelů a provozovatel serveru za ně nenese žádnou odpovědnost.

Pokud uživatel poruší některé z těchto pravidel, tak je redakce oprávněna takový komentář či příspěvek smazat. Dále si redakce vyhrazuje právo zakázat na neomezenou dobu uživateli, který opakovaně porušil pravidla diskuze, vkládání příspěvků do diskuzního fóra, nebo komentářů ke článku.

Redakce rovněž může komentáře k článku či celou diskusi uzamknout jen pro čtení nebo zcela odstranit.

Všechny diskuze
Newsletter

Přihlašte se k odběru týdenního přehledu nejzajímavějších článků.

Vytvořit účet pro odběr