https://ssl-disc.appni.net
https://ssl-forum.appni.net
kafe
clanek
Článek » Příběh Vandy: Řekl mi, že si mě nikdy nevezme. Pořád doufám
27643
1
thread

Článek: Příběh Vandy: Řekl mi, že si mě nikdy nevezme. Pořád doufám

Článek: Příběh Vandy: Řekl mi, že si mě nikdy nevezme. Pořád doufám

komentářů 27

Láska k partnerovi přivedla Vandu do složité situace. „Přítel mě upozornil, že se nechce vázat a abych v žádném případě nemyslela na svatbu. Já ho ale miluju a doufám, že svůj názor změní.“ Co Vanda podniká, aby dosáhla svého?   Zpět na článek

Obnovit Přidat příspěvek

Pokud se přihlásíte, získáte navíc možnost hlasovat o příspěvcích ostatních uživatelů. Chci se přihlásit.

Vaše jméno:
E-mail:
Komentář:

Váš text příspěvku může obsahovat ještě 1000 znaků a 10 řádků.

* povinná položka, bez jejího vyplnění nemůžete formulář uložit

já (nepřihlášený)

Ahoj, jsem stejně stará jako ty a zažila jsem velice podobnou situaci...trvalo to šest let...šest let jsme spolu nikdy oficiálně nechodili. Ale scházeli jsme se docela pravidelně. Řekl mě, že jsem úžasná, krásná ženská, ale víc mě nabídnout nemůže. Já to stále nechápala...proč se mnou nechce být? Přece mě musí milovat, když to trvá tak dlouho! Přece nejde být s někým jen tak...Těžko říct, jestli mě miloval nebo ne...teď se pokouším, aby zmizel z mého srdce...protože tento muž bude mít rád vždycky jen sám sebe...a vždycky si udělá, jen to, co on chce a co pro něho bude dobré...co ty, ho zajímat nebude...protože on je vlastně skpokojený, tak co víc řešit....

sm. (nepřihlášený)
vykašli se na něj!

tak to bych uděla já, ty chceš děti, to je zásadní a pokud on ne, tak nač to protahovat, kdybys s ním otěhotněla, dopadlo by to tak, že bys to buď dala pryč, nebo byla sama, takový chlapy znám, nemají rádi krom sebe nikoho, natož dítě, jo, je mu s tebou fajn, žádné starosti, žádné problémy a pokud ano, tak rychle zdrhne, to není chlap, ale sobeckej hajzlik, chce tebe, ale děcko ne, to je na nic, najdi si jiného, chlapů, co chtějí děti, je plno, uvidíš, že najdeš, takhle jen ztrácíš čas a nějaký "nůž na krku", tak to taky nezabírá, neponižuj se tím, řekni mu co bys chtěla ty, proč pořád jen on, kašli na něj...

Míša (nepřihlášený)
chápu, ale ztrácíš čas

Chápu, že je těžké se odpoutat, hlavně pokud ti ten chlap imponuje... zažila jsem něco podobného... ale radím ti, jdi od toho a neztrácej čas s někým, kdo o tebe viditelně nestojí. Kdyby tě miloval, psal by ti třeba každý dne, jak tě miluje, veřejně by tě přiznal a ještě lépe, nastěhoval by se k tobě... a to i za předpokladu, ež byste se dohodli být bez dětí... já si našla chlapa, co mě neustále zahrnuje pozorností, furt mi dokazuje, jak mě miluje a po 4měsících se ke mně nastěhoval... všecko zlé, je pro něco dobré... vím, ež ti radím fakt dobře. Přeju ti, ať se dobře rozhodneš, je to na tobě, i když vím, že je to sakra těžké.

nina (nepřihlášený)
najdi jiného

třeba to má složitější vyznam já sem ženská a svadbu taky nechcu,od mala posluchám rodiče jak budu mít obřad v pěkně před bohem a budu mít bílé šatičky a dort upeče tetička a další prkotiny úplně sem svadbou znechucená.pokud dotičná chce svadbu at si najde vhodnějšího partnera,tenhle se nikdy už neoření

anonym (nepřihlášený)
vzdej to-souhlas

Chlap se třeba možná změní nebo řekne ve slabý chvilce ano - svatba,. horší je když pak přijdou děti a ten stejný chlap se zase trochu změní a řekne manželce zdar..... tohle rozhodování bez dětí je asi tak tisíckrát jednodušší než pak s dětmi, takže bych si to asi pěkně rozmyslela už teď dokud je to v klidu a člověk si v 25 v pohodě bez závazků může najít někoho, kdo za to stojí víc.

Ferda (nepřihlášený)
ženský

Já myslím, že žena když chce, tak dokáže nemožné a chlap je na ni krátkej. Takže když to pěkně zaonačí ještě ji nakonec sám o ruku požádá.

Petta (nepřihlášený)
svatba

Můj muž mi také kdysi řekl, že se nikdy ženit nebude a po třech letech známosti si mě ochotně vzal a ještě to byl jeho nápad. Takže nikdy neříkej nikdy!

lena (nepřihlášený)
ztrácíš čas a budeš toho později litovat

Buď upřímná a řekni mu, že ses unáhlila když si souhlasila a že to tak není. Že chceš děti a normální vztah a je možné že on nepřehodnotí a rozejdete se. Ale to musíš udělat kvůli sobě. Ten čas ti nikdo nevrátí. Ztratila sem tak 4 roky a pak mi teprve řekl že děti prostě nikdy nechce. Teď je mi 35 a děti nikde. Buď ráda že to řekl tak brzo a narovinu.

- (nepřihlášený)
Rada

Skus mu dat radikalni ahoj - ze pokud to tak de dal tak te opousim. A potom bud se po delsim case delsim k tobe vrati. Tak ti da dukazy lasky. Kdyz se vrati a neda dukazy, aneb se vubec nevrati - nezufej, nebyl to potom pravy. Ale jisto tak nebud dal, jinak se to nezmeni !!! Potom mi dej vedet. Mnozno by bylo dobre se spolu skontaktovat.

Gába (nepřihlášený)
vzdej to:)

Já si myslím, že s tím, že si jí ten chlap vezme by rozhodně počítat neměla. Názor nezmění. Prostě se ženit nechce a je to tím pádem sobec, který má rád jen svou svobodu.

Liba (nepřihlášený)
RE: vzdej to:)
RE: Gába (nepřihlášený)

Tak nikdo tadynevíme jak otřesnou může mít skušenost z minulého manželství... třeba tam je ten háček.

makarinki (nepřihlášený)

Proč by to byl sobec? Jednou ženatý byl a zklamal se. Tak už asi nechce, ne? Kdyby byla slušná a nedala mu, tak by nebyla v takový situaci.

Ellen (nepřihlášený)
RE: RE: vzdej to:)
RE: makarinki (nepřihlášený)

Zase jí to řekl rovnou přímo, tak holka ví na čem je a je to čistě její volba. ..

Petra (nepřihlášený)

Sdílím váš názor, že tenhle muž názor prostě nezmění, navíc je už dost starý na to aby věděl co chce.

lentilka (nepřihlášený)
RE: Petra (nepřihlášený)

jednou jí to dojde, že není jedinej na světě a najde si jiného.

Zlatka (nepřihlášený)
RE: RE: RE: vzdej to:)
RE: lentilka (nepřihlášený)

pro jedno kvítí slunce nesvítí

Lucky (nepřihlášený)
RE: Petra (nepřihlášený)

Je pro něj pohodlnější být sám. Takovýho bych si už ani vzít nechtěla.

Pravidla diskuzí

1. Zveřejněné diskuze, komentáře a příspěvky v diskuzích nesmí jakýmkoliv způsobem porušovat zákony ČR či propagovat nezákonné činnosti.
  2. Komentáře a diskuze slouží k výměně názorů či vyjádření postoje k danému tématu, příspěvky nesouvisející s tématem mohou být proto smazány.
  3. Název diskuze, komentář či příspěvek v diskuzi nesmí obsahovat text zastrašující nebo vyhrožující násilím jednotlivci či skupinám lidí.
  4. Název diskuze, komentář či příspěvek nesmí propagovat národnostní, rasovou, náboženskou či jinou nesnášenlivost nebo diskriminaci určité skupiny právě kvůli příslušnosti k národu, rase nebo náboženství a to ani formou vtipu apod.
  5. Do názvů diskuzí, komentářů a příspěvků v diskusích nepatří vulgárnosti, urážky, pomluvy nebo obscénnosti.
  6. Do komentářů či příspěvků v diskuzích je zakázáno vkládat reklamy, spam ani jinou formu propagace komerčních aktivit. Samotná diskuze nesmí být založena za účelem propagace komerčních aktivit.
  7. Do komentářů a příspěvků v diskuzích dále není povoleno vkládat odkazy na stránky s nelegálním obsahem nebo obsahem legálním, ale nesouvisejícím s tématem diskuze.
  8. V komentářích a příspěvcích v diskuzích musí uživatel respektovat soukromí jiných osob, a proto je zakázáno zveřejňovat soukromé údaje o nich - např. telefonní čísla, plné adresy apod. bez jejich písemného souhlasu.
  9. Do komentářů a příspěvků v diskuzích nesmí být opakovaně vkládány stejné texty - tzv. tapetování.
  10. V komentářích a v příspěvcích v diskuzích je zakázáno vydávat za někoho jiného.

Vkládat komentáře k článku, do diskuze apod. mohou přihlášení na některých webech společnosti i nepřihlášení uživatelé. Všechny příspěvky a komentáře vyjadřují výhradně názory a stanoviska těchto uživatelů a provozovatel serveru za ně nenese žádnou odpovědnost.

Pokud uživatel poruší některé z těchto pravidel, tak je redakce oprávněna takový komentář či příspěvek smazat. Dále si redakce vyhrazuje právo zakázat na neomezenou dobu uživateli, který opakovaně porušil pravidla diskuze, vkládání příspěvků do diskuzního fóra, nebo komentářů ke článku.

Redakce rovněž může komentáře k článku či celou diskusi uzamknout jen pro čtení nebo zcela odstranit.

Všechny diskuze