http://ssl-disc.appni.net
http://ssl-forum.appni.net
kafe
clanek
Článek » Radíme vám dobře: Nehádejte se v kuchyni
25867
1
thread

Článek: Radíme vám dobře: Nehádejte se v kuchyni

Článek: Radíme vám dobře: Nehádejte se v kuchyni

komentářů 53

Podle odborných statistik je strávit hodinu v kuchyni rizikovější záležitost než stejně dlouhý let vrtulníkem. Šance, že zemřete, je v kuchyni výrazně větší. Psychologové radí, zásadně se v kuchyni nehádat. Je v ní příliš mnoho zbraní.   Zpět na článek

Obnovit Přidat příspěvek

Pokud se přihlásíte, získáte navíc možnost hlasovat o příspěvcích ostatních uživatelů. Chci se přihlásit.

Vaše jméno:
E-mail:
Komentář:

Váš text příspěvku může obsahovat ještě 1000 znaků a 10 řádků.

* povinná položka, bez jejího vyplnění nemůžete formulář uložit

Andrea (nepřihlášený)
kuchyně a nebezpečí

Jo to se mi stává často, že si někde skřípnu prst, trochu se spálím o hrnec apod. Prostě nešikovný maso musí pryč:)

Eliška (nepřihlášený)
RE: kuchyně a nebezpečí
RE: Andrea (nepřihlášený)

Já se dnes trošku popálila, když jsem k obědu dělala kuře na rozmarýnu a limetce. No jo trouba...

Jitka (nepřihlášený)
RE: RE: kuchyně a nebezpečí
RE: Eliška (nepřihlášený)

Kolikrát já se o něco popálila, ani nebudu počítat. To k vaření patří. Nikdy se mi ale nestalo nic vážnýho.

Dana (nepřihlášený)
nebezpečí

Nebezpečí v kuchyni číhá všude - od nožů přes vařiče a trouby, nedivím se že je to nebezpečnější než lítání.

West (nepřihlášený)
RE: nebezpečí
RE: Dana (nepřihlášený)

Já tolik času v kuchyni netrávím, tak snad k úhoně nepřijdu. Ale nějaký to pořezání nožem nebo malá spálenina hold k vaření patří.

Pavla (nepřihlášený)
RE: RE: nebezpečí
RE: West (nepřihlášený)

Tak chlapi jsou určitě nešikovnější, než my. Ještě že v kuchyni netráví tolik času.

Blanka (nepřihlášený)
vrtulník

To jsem teda netušila. Vždycky jsem se bála lítat, ale asi přehodnotím svoje fobie a začnu se bát vstoupit do kuchyně:)

Vlasta (nepřihlášený)
RE: vrtulník
RE: Blanka (nepřihlášený)

Já myslím, že třeba i v koupelně číhá dost nebezpečí, takže tý bych se taky vyvarovala:D

Fox (nepřihlášený)
když se hádáme

My když se oma hádáme, tak to je Itálie hadr:) prostě lítá všechno co se mi dostane do ruky, naštěstí většinou měkčí nebo oblý věci. Jo a partner je dost mrštnej, takže dobře uhýbá.

Mihu (nepřihlášený)
RE: když se hádáme
RE: Fox (nepřihlášený)

Tak já jsem ráda, že tohle se u nás zatím neděje a doufám ani dít nebude. Jsme s přítelem poměrně krátce, několik měsíců a ještě jsme se nehádali. Snad to vydrží co nejdýl.

Ben (nepřihlášený)
RE: RE: když se hádáme
RE: Mihu (nepřihlášený)

Nebojte se, to taky přijde. No jen po sobě možná nebudete vrhat nože:D

Alžběta (nepřihlášený)
kuchyň

Moje kuchyň je hezká, do zelena, uklidňující... vypadá spíš jako relaxační místnost... Je fakt, že nože, sekáček a jiné ostré předměty mám schovaný...:-)

Nika (nepřihlášený)
RE: kuchyň
RE: Alžběta (nepřihlášený)

Taky mám kuchyň do zelena, zelené dlaždičky nad linkou a zeleně vymalováno, to je uklidňující barva.

Sandra (nepřihlášený)
RE: Alžběta (nepřihlášený)

Já tyhle ty nebezpečný předměty rozhodně schovaný nemám a nehádám se s partnerem ani v kuchyni ani nikde jinde.

Andrea (nepřihlášený)
kuchyň

Kuchyň je nebezpečná místnost - pravda :-)... Každou chvíli se říznu, škrábnu, spálim, zlomím nehet... atd. :D :D

Katka (nepřihlášený)

Nápodobně, ale rozhodně to nejsou zranění vzniklá v rámci hádky. Nikdy jsem při hádce po chlapovi nic neházela: ani polštáře, ani květináče, rajčata či sekáčky.

Beruška (nepřihlášený)
nože

Nemusím mít kuchyň, stačí kuchyňský kout :-). Nepotřebuju mít spoustu kuchyňských nástrojů. Stejně mám nejradši všechno schované, aby se na to neprášilo a nesedala na to mastnota. Takže je bezpečno a stejně nesnáším hádky. :-)

Radmila (nepřihlášený)
nebezpečné kuchyně?

Tenhle článek je legrace, ne? V kuchyni je přece pohoda, jídlo, pití ... schází se tam rodina... Když příjdou kamarádky na návštěvu, sedíme v kuchyni... je tam nejlíp :-)...

Karolina (nepřihlášený)
RE: nebezpečné kuchyně?
RE: Radmila (nepřihlášený)

Taky mi připadá, že se tu jedná o ne zrovna povedený vtip...:-o... Odjakživa se přece lidi scházeli hlavně v kuchyni... v chalupě u pece...u velkého kuchyňského stolu...atp... Ta agresivita je v lidech :-(.

Beruška (nepřihlášený)
RE: RE: nebezpečné kuchyně?
RE: Karolina (nepřihlášený)

Když bude chtít násilník zmlátit nebo zabít manželku, stačí mu pěsti... a takové ženě se hodí mít po ruce nějakou pořádnou pánvičku...

Andrea (nepřihlášený)
RE: RE: RE: nebezpečné kuchyně?
RE: Beruška (nepřihlášený)

Jako ochranu před násilníky mám v kuchyni svého psa - věčného loudila :-). Ten by každého agresora okamžitě zaplašil. :-)

Liliana (nepřihlášený)
RE: RE: RE: RE: nebezpečné kuchyně?

Já mám doma děti a pro ty je teda kuchyně extrémně nebezpečná, teedy dokud jsou hodně malé. Mají zákaz přibližovat se i k troubě.

Věrka (nepřihlášený)
hádky

Často se nehádám,ale když mě manžel vytočí,tak jsem schopná řádit v kuchyni a on odejde do obyváku, já za ním a pokračuji s ještě větší razancí.Nejhorší je,když jen mlčí a nechá mě křičet!!

Gábina (nepřihlášený)
domácí násilí

Ten pan psycholog asi už párkrát v kuchyni pěkně dostal...že tak ty kuchyně nemá rád...Když budu takový vztekloun a budu chtít manžela přizabít, můžu to klidně udělat i v obýváku, ložnici ap...všude jsou nebezpečné předměty... květináče, kameny, židle, sošky, svícny, lampičky... atd...atd...

Kiki (nepřihlášený)
RE: domácí násilí
RE: Gábina (nepřihlášený)

Jasny, to si clovek nevybere. Noze jsou sice extra nebezpecne, ale poradnou melu udelate i s tim kvetinacem..

Pravidla diskuzí

1. Zveřejněné diskuze, komentáře a příspěvky v diskuzích nesmí jakýmkoliv způsobem porušovat zákony ČR či propagovat nezákonné činnosti.
  2. Komentáře a diskuze slouží k výměně názorů či vyjádření postoje k danému tématu, příspěvky nesouvisející s tématem mohou být proto smazány.
  3. Název diskuze, komentář či příspěvek v diskuzi nesmí obsahovat text zastrašující nebo vyhrožující násilím jednotlivci či skupinám lidí.
  4. Název diskuze, komentář či příspěvek nesmí propagovat národnostní, rasovou, náboženskou či jinou nesnášenlivost nebo diskriminaci určité skupiny právě kvůli příslušnosti k národu, rase nebo náboženství a to ani formou vtipu apod.
  5. Do názvů diskuzí, komentářů a příspěvků v diskusích nepatří vulgárnosti, urážky, pomluvy nebo obscénnosti.
  6. Do komentářů či příspěvků v diskuzích je zakázáno vkládat reklamy, spam ani jinou formu propagace komerčních aktivit. Samotná diskuze nesmí být založena za účelem propagace komerčních aktivit.
  7. Do komentářů a příspěvků v diskuzích dále není povoleno vkládat odkazy na stránky s nelegálním obsahem nebo obsahem legálním, ale nesouvisejícím s tématem diskuze.
  8. V komentářích a příspěvcích v diskuzích musí uživatel respektovat soukromí jiných osob, a proto je zakázáno zveřejňovat soukromé údaje o nich - např. telefonní čísla, plné adresy apod. bez jejich písemného souhlasu.
  9. Do komentářů a příspěvků v diskuzích nesmí být opakovaně vkládány stejné texty - tzv. tapetování.
  10. V komentářích a v příspěvcích v diskuzích je zakázáno vydávat za někoho jiného.

Vkládat komentáře k článku, do diskuze apod. mohou přihlášení na některých webech společnosti i nepřihlášení uživatelé. Všechny příspěvky a komentáře vyjadřují výhradně názory a stanoviska těchto uživatelů a provozovatel serveru za ně nenese žádnou odpovědnost.

Pokud uživatel poruší některé z těchto pravidel, tak je redakce oprávněna takový komentář či příspěvek smazat. Dále si redakce vyhrazuje právo zakázat na neomezenou dobu uživateli, který opakovaně porušil pravidla diskuze, vkládání příspěvků do diskuzního fóra, nebo komentářů ke článku.

Redakce rovněž může komentáře k článku či celou diskusi uzamknout jen pro čtení nebo zcela odstranit.

Všechny diskuze