Článek: Sexy masáž penisu
Článek: Sexy masáž penisu
Chcete si oživit váš sexuální život či v posteli překvapit partnera něčím novým a neotřelým? Zpět na článek
Pokud se přihlásíte, získáte navíc možnost hlasovat o příspěvcích ostatních uživatelů. Chci se přihlásit.
Jdu a jdu a najednou vidím masážní středisko.Říkam si no to by mohlo bejt fajn,tak tam jde a najednou vidí různé masáže lehne si na volné lehatko a vystrčí penis všichni na něho podívají ale za chvilku uvidí hodně takových masáží .A tak se od té doby to středisko jmenuje šukárna.čau čus bus autobus
no nvm, ale oznaceni muzsky bod G me minimalne rozesmal :D, ze bych u zadku mel neco co me udela :D o tom ve svych 21 letech slysim poprve... nejsem si jistej esi si pani, ktera napsala tento clanek je obeznamena vubec s anatomii muzskeho tela... ale tak treba u shimpanzu to funguje...
Ty o tom asi malo vies ked si neskusil tak nepis lebo je to pravda :)a hlavne by si bol tka rychlovka urcite ze by sa ti zena vysmiala mehehehe
koukám ,že ve Tvých 21 letech víš o sexu a svém těle hodně málo :-))
RE: Pepca (nepřihlášený)
U tohoto příspěvku je krásně vidět, že pokud je někdo blbý, tak je i pitomý.
RE: Pepca (nepřihlášený)
Nooo,jste chlap,ale jak koukám,o svém(nebo vašem=mužském)G-bodu jste ještě neslyšel.Dostat se k němu dá buď tímto způsobem(takovým "nepřímým")nebo přímo přes prcinu-prstíkem přes análek,až nahmátnete útvar ve velikosti oříšku.
Mimochodem-jak myslíte,že vám urolog vyšetřuje prostatu?Právě takhle.Ona to totiž ve skutečnosti je prostata.A orgasmus tímto "vygradujete" ještě víc a silněji.
RE: Franta (nepřihlášený)
Já si to nemyslím a navíc není nikde psáno, že po tomhle "návodu" nebo v jeho průběhu nemůže k souloži dojít...Tam snad nestojí psáno, že se to musí dodržovat od prvního písmena po poslední tečku. Tady tenhle článek je podle mě návod jak tu "klasickou soulož" tak trochu ozvláštnit.
RE: eskymo (nepřihlášený)
Přece jde o to zažít něco jinýho... něco, co není běžný dovádění. Bude to krásný pokoukání, který bude mít jinej konec než obvykle a bude příjemný, když muž na oplátku udělá masáž ženě, která se múže soustředit na svoje pocity. Milujeme se přece většinou stejně, není moc lidí, kteří mají ve všední dny čas na dlouhý dovádění, na experimenty a jednou za čas člověk chce a potřebuje něco jinýho, taky hezkýho a nadmíru příjemnýho...Ale chce to lidi, kteří se před sebou nestydí projevit svoje vzrušení...není to pro ty, co se řídí třemi P - potmě, potichu, pod peřinou...
Já to čtu večer a docela by se mi hodila nějaká společnost..rozhodně záleží i na hodině kdy se článek čte
RE: Kateřina (nepřihlášený)
Silný kafe to je v případě, že si to při čtení představujete, ale realizaci musíte nechat třeba na víkend...vzrušení je větší a rozbuší srdce jako to silný kafe :-) Jinak nechápu tu poznámku o blití. Lidi, kteří mají k sexu odpor nebo mají nějaký zábrany, by tyhlety články číst neměli. Kateřino, měla jste se radši pokřižovat a pomodlit, než psát takový hovadiny! Pokud je pro vás něco tabu, nemusíte svoje zhnusení dávat najevo ostatním! Já se třeba velmi těším na víkend a na manželovi reakce :-)))
jo je fakt ze po ranu by me to tolik nezaujalo ale kdyz to ctete v podvecer a vite ze parter si prave dava sprchu pred tim nez si pujde lehnout vytvori se na tvari mirne pridrzly usmev :-)
souhlasim
RE: lenuleee (nepřihlášený)
Nechce se mi to přepisovat, takže oprava bude tady - manželovy reakce, ne manželovi :-)
RE: lenuleee (nepřihlášený)
Naprosto souhlasím. Pokud vím, tak tady ty stránky nejsou povinné číst a navíc by mě zajímalo, co si jako paní Kateřina představovala, že se v článku s názvem - Sexy masáž penisu asi dočte?....recept na bábovku?
RE: eskymo (nepřihlášený)
Uplně souhlasim Kačena to vubec nemela číst,protože já to mám vyzkoušené spřítelem a je to Skvělí.Doporucuju.
RE: Kateřina (nepřihlášený)
kdybys radsi partnerovy uelaladobre a nevysedavala v 5.30 u pc
-!- Edit: Příspěvek upraven z důvodu: napadání uživatelů.
RE: janek (nepřihlášený)
pane kolego,
sice je to někdy makačka to přečíst, ale máš pravdu :-D
RE: Erich (nepřihlášený)
ahojky,
masáž jsme s přítelem vyzkoušeli a všem vřele doporučuji :-)
Pravidla diskuzí
- Zveřejněné diskuze, komentáře a příspěvky v diskuzích nesmí jakýmkoliv způsobem porušovat zákony ČR či propagovat nezákonné činnosti.
- Komentáře a diskuze slouží k výměně názorů či vyjádření postoje k danému tématu, příspěvky nesouvisející s tématem mohou být proto smazány.
- Název diskuze, komentář či příspěvek v diskuzi nesmí obsahovat text zastrašující nebo vyhrožující násilím jednotlivci či skupinám lidí.
- Název diskuze, komentář či příspěvek nesmí propagovat národnostní, rasovou, náboženskou či jinou nesnášenlivost nebo diskriminaci určité skupiny právě kvůli příslušnosti k národu, rase nebo náboženství a to ani formou vtipu apod.
- Do názvů diskuzí, komentářů a příspěvků v diskusích nepatří vulgárnosti, urážky, pomluvy nebo obscénnosti.
- Do komentářů či příspěvků v diskuzích je zakázáno vkládat reklamy, spam ani jinou formu propagace komerčních aktivit. Samotná diskuze nesmí být založena za účelem propagace komerčních aktivit.
- Do komentářů a příspěvků v diskuzích dále není povoleno vkládat odkazy na stránky s nelegálním obsahem nebo obsahem legálním, ale nesouvisejícím s tématem diskuze.
- V komentářích a příspěvcích v diskuzích musí uživatel respektovat soukromí jiných osob, a proto je zakázáno zveřejňovat soukromé údaje o nich - např. telefonní čísla, plné adresy apod. bez jejich písemného souhlasu.
- Do komentářů a příspěvků v diskuzích nesmí být opakovaně vkládány stejné texty - tzv. tapetování.
- V komentářích a v příspěvcích v diskuzích je zakázáno vydávat za někoho jiného.
Vkládat komentáře k článku, do diskuze apod. mohou přihlášení na některých webech společnosti i nepřihlášení uživatelé. Všechny příspěvky a komentáře vyjadřují výhradně názory a stanoviska těchto uživatelů a provozovatel serveru za ně nenese žádnou odpovědnost.
Pokud uživatel poruší některé z těchto pravidel, tak je redakce oprávněna takový komentář či příspěvek smazat. Dále si redakce vyhrazuje právo zakázat na neomezenou dobu uživateli, který opakovaně porušil pravidla diskuze, vkládání příspěvků do diskuzního fóra, nebo komentářů ke článku.
Redakce rovněž může komentáře k článku či celou diskusi uzamknout jen pro čtení nebo zcela odstranit.
Všechny diskuze

Miluju když můžu dělat příteli radost ráno odpoledne večer vždyť je přeci jedno kdy to je... hlavní je že se nám to líbí obou a ještě navíc potom nasleduje úžasnej sex, tak proč mu nedělat dobře nejlépe pro mě od rána do večera když vidím ten jeho dokonalej pohled :).... + souhlas s lidmi že kdo sem píše hloupý komentáře ať to vůbec nečte a docela by mě zajímalo jak si to chlap této slečny úžívá pokud jí tohle příjde silný kafe..