http://ssl-disc.appni.net
http://ssl-forum.appni.net
kafe
clanek
Článek » Špatné holky – učte se od nich
25375
1
thread

Článek: Špatné holky – učte se od nich

Článek: Špatné holky – učte se od nich

komentářů 74

Už vás někdy napadlo, proč to „potvůrky“ dotáhnou skoro vždycky dál než hodné holky? Zkuste získat alespoň kousíček jejich sebevědomí, odvahy a sobeckosti. Třeba změníte svůj život k lepšímu.   Zpět na článek

Obnovit Přidat příspěvek

Pokud se přihlásíte, získáte navíc možnost hlasovat o příspěvcích ostatních uživatelů. Chci se přihlásit.

Vaše jméno:
E-mail:
Komentář:

Váš text příspěvku může obsahovat ještě 1000 znaků a 10 řádků.

* povinná položka, bez jejího vyplnění nemůžete formulář uložit

illandar (nepřihlášený)
potvora???

Nechápu - co je na tom "potvorského", když se má člověk prostě rád a žije život, jaký se mu líbí?

kometa (nepřihlášený)
hm...

No nevím, přebírat kamarádce přítele - to bych nikdy neudělala. Zjistila jsem, že dobré přátelství je potřeba si hýčkat a pěstovat ho stejně, jako dobrý vztah.

Bulvarni Blondyna
Jsem potvora...

...a rozhodně se za to nestydím! A chtěla bych vyvrátit mýtus, že potvora může být každá. Je to totiž umění, na které musíte mít talent a pak se v něm neustále zdokonalovat. Mstivá mrcha můžete být hned, ale potvora, které všechno vyjde, nemůžete být jen lusknutím prstu. Jsou za tím roky dřiny a peněz investovaných do sebe a šatníku...učte se od mistrů a všechno vám taky vyjde, dámy...pak si nebudete moci stěžovat, že jste doma zavřená, dvě děti na krku, manžel v hospodě, peníze nikde...potvory si umí zařídit snový život!

Ála (nepřihlášený)
RE: Jsem potvora...
RE: Bulvarni Blondyna

Nejedná se o žádný "potvorismus"...staví se do špatného světla jen chování, které je úplně vpořádku.Nevím, co by mělo být dobrého na tom být uťáplá chudinka???

Divisek
Je pravda, že ženy potvory

to mají mnohem jednodušší v životě, manželství a partnerství. U mužů jsou žádanější a muži jsou jim věrni. Otázkou zůstává, jestli jsou i přes to všechno tyto ženy opravdu šťastné, jestli dokážou naplnit svůj život. Myslím si, že většina takových žen ani pořádně neví co chce, když něčeho lehce dosáhnou, chtějí mnohem víc a v honbě za baživostí nakonec zjistí, jak je jejich život prázdný, nemají jedinou dobrou kamarádku a opravdové přátele. Z manžela onuce, z dětí vychytralé spratky ( protože děti se učí nápodobou). Takže, je tento článek návod na to, jak si zničit pěkný pohodový život ? Být špatné, být hloupé ve vztahu k sobě samé ?

zakletá (nepřihlášený)
...

mně ty holky nepříjdou špatný. Tedy kamarádce bych chlapa nepřebrala. Jedný kamarádce se líbí plešatí, druhý, hubení a malí, a třetí, vlasatí. A mně, vysoký a tlustí :-) :-) Ještěžetak.. :-))

Ála (nepřihlášený)
RE: ...
RE: zakletá (nepřihlášený)

Hlavně se modli, abys to právě nezakřikla.Pomatený hormony dokážou každýho pěkně zblbnout.Zásady jsou rázem tytam a jednoho rána se zrovna probudíš vedle kamarádky manžela.Ani nebudeš vědět jak se to semlelo.

Nina (nepřihlášený)
jsem špatná holka

Já jsem špatná holka, týká se mě několik příběhů z článku a rozhodně jsme za to ráda. nejsem prostě žádná chudinka, co by si všechno nechala líbit.

Ben (nepřihlášený)
RE: jsem špatná holka
RE: Nina (nepřihlášený)

Tak koukám, že jste byla teda rebelka. Ale zas musím uznat, že jsem taky nikdy nebyl hodnej kluk a nikdy jsem s tim neměl žádnej problém. Naopak, byl jsem dost oblíbenej.

Nina (nepřihlášený)
RE: RE: jsem špatná holka
RE: Ben (nepřihlášený)

Zkažený chlapi maj sexapeal.

Marta (nepřihlášený)
Ne všechny z příspěvků

Ne všechny holky z příspěvků v článku jsou špatný holky, myslím, že něco je celkem normální.

Mihu (nepřihlášený)
RE: Ne všechny z příspěvků
RE: Marta (nepřihlášený)

Ono opravdu něco jsou takový normální příběhy ze života a nevypadá to, že by ta holka byla nějaká extra mrcha.

Ála (nepřihlášený)
RE: RE: Ne všechny z příspěvků
RE: Mihu (nepřihlášený)

Mrcha nemrcha, záleží na okolnostech, na tom chlapovi, na konstelaci hvězd - prostě - je to osud.

Mihu (nepřihlášený)
potvory

Potvory podle mě chlapům imponují a proč ne, alespoň mají něco do sebe. Nemůžeme být přece všechny andílkové.

Petr (nepřihlášený)
RE: potvory
RE: Mihu (nepřihlášený)

Potvory nám rozhodně imponují, protože máme pocit, že je můžeme nějak zkrotit a že jsou takový divoký.

LaraLara (nepřihlášený)
RE: RE: potvory
RE: Petr (nepřihlášený)

A to je fajn ne? Krotit se navzajem :)

StaryMac (nepřihlášený)
zena

Jsem stastny muz, ze jsem nasel zenu, ktera je hodna, mila a stale tak uzasna. Zadna potvora.

Potvora (nepřihlášený)
RE: zena
RE: StaryMac (nepřihlášený)

Jestli to není tím, že máš doma potvoru, která ví, jak na tebe. Ten můj je šťastný, že mě má, právě proto, že jsem potvora.

Zuzana (nepřihlášený)
RE: RE: zena
RE: Potvora (nepřihlášený)

Přesně tak, proto je to potvora, že to umí dobře skrejvat.

Summ (nepřihlášený)
potvory

ja si myslim, ze potvory jsou mnohem zabavnejsi nez ty hodnoucky holky. Jsou vic akcni, vesely, sexy...

Ozzy (nepřihlášený)
RE: Summ (nepřihlášený)

Rozhodně, ale nejsou to holky na dlouhodobý vztah. Spíš na pobavení.

Ála (nepřihlášený)
RE: Ozzy (nepřihlášený)

Teda, když čtu tento názor, tak si myslím že zrovna s tebou bych se bavit nechtěla, protože bys mě určitě nebavil.

Mia (nepřihlášený)
RE: Summ (nepřihlášený)

Kdyz se o nekom rekne, ze je hodny, automaticky mi to asociuje pocit, ze ten clovek je blbej :). Nebo proste trubka.

Zuzana (nepřihlášený)
RE: Mia (nepřihlášený)

To ani, když o někom řeknete, že je hodný nebo čistá duše, beru to spíš jako urážku než pochvalu.

Pravidla diskuzí

1. Zveřejněné diskuze, komentáře a příspěvky v diskuzích nesmí jakýmkoliv způsobem porušovat zákony ČR či propagovat nezákonné činnosti.
  2. Komentáře a diskuze slouží k výměně názorů či vyjádření postoje k danému tématu, příspěvky nesouvisející s tématem mohou být proto smazány.
  3. Název diskuze, komentář či příspěvek v diskuzi nesmí obsahovat text zastrašující nebo vyhrožující násilím jednotlivci či skupinám lidí.
  4. Název diskuze, komentář či příspěvek nesmí propagovat národnostní, rasovou, náboženskou či jinou nesnášenlivost nebo diskriminaci určité skupiny právě kvůli příslušnosti k národu, rase nebo náboženství a to ani formou vtipu apod.
  5. Do názvů diskuzí, komentářů a příspěvků v diskusích nepatří vulgárnosti, urážky, pomluvy nebo obscénnosti.
  6. Do komentářů či příspěvků v diskuzích je zakázáno vkládat reklamy, spam ani jinou formu propagace komerčních aktivit. Samotná diskuze nesmí být založena za účelem propagace komerčních aktivit.
  7. Do komentářů a příspěvků v diskuzích dále není povoleno vkládat odkazy na stránky s nelegálním obsahem nebo obsahem legálním, ale nesouvisejícím s tématem diskuze.
  8. V komentářích a příspěvcích v diskuzích musí uživatel respektovat soukromí jiných osob, a proto je zakázáno zveřejňovat soukromé údaje o nich - např. telefonní čísla, plné adresy apod. bez jejich písemného souhlasu.
  9. Do komentářů a příspěvků v diskuzích nesmí být opakovaně vkládány stejné texty - tzv. tapetování.
  10. V komentářích a v příspěvcích v diskuzích je zakázáno vydávat za někoho jiného.

Vkládat komentáře k článku, do diskuze apod. mohou přihlášení na některých webech společnosti i nepřihlášení uživatelé. Všechny příspěvky a komentáře vyjadřují výhradně názory a stanoviska těchto uživatelů a provozovatel serveru za ně nenese žádnou odpovědnost.

Pokud uživatel poruší některé z těchto pravidel, tak je redakce oprávněna takový komentář či příspěvek smazat. Dále si redakce vyhrazuje právo zakázat na neomezenou dobu uživateli, který opakovaně porušil pravidla diskuze, vkládání příspěvků do diskuzního fóra, nebo komentářů ke článku.

Redakce rovněž může komentáře k článku či celou diskusi uzamknout jen pro čtení nebo zcela odstranit.

Všechny diskuze
Newsletter

Přihlašte se k odběru týdenního přehledu nejzajímavějších článků.

Vytvořit účet pro odběr