http://ssl-disc.appni.net
http://ssl-forum.appni.net
kafe
clanek
Článek » Špatné holky – učte se od nich
25375
2
thread

Článek: Špatné holky – učte se od nich

Článek: Špatné holky – učte se od nich

komentářů 74

Už vás někdy napadlo, proč to „potvůrky“ dotáhnou skoro vždycky dál než hodné holky? Zkuste získat alespoň kousíček jejich sebevědomí, odvahy a sobeckosti. Třeba změníte svůj život k lepšímu.   Zpět na článek

Obnovit Přidat příspěvek

Pokud se přihlásíte, získáte navíc možnost hlasovat o příspěvcích ostatních uživatelů. Chci se přihlásit.

Vaše jméno:
E-mail:
Komentář:

Váš text příspěvku může obsahovat ještě 1000 znaků a 10 řádků.

* povinná položka, bez jejího vyplnění nemůžete formulář uložit

Lena (nepřihlášený)
mrcha

Hmm, já asi mrcha jsem. Přímo se tím bavím. Asi jsem ujetá, ale mám škodolibou radost z toho, když se mi podaří nahlodat sebejistou dámu jistou dávkou žárlivosti a pochybností. Ne, že bych o toho jejího nějak extra stála, ale ta její suverenita je pryč a já se bavím.

Klamárka (nepřihlášený)
RE: mrcha
RE: Lena (nepřihlášený)

tak to mi taky vůbec nevadí, nahlodávat nějakou dámu. Proč ne. Ale ten její se mi musí líbit.

Mia (nepřihlášený)

jasny, obcas je to zabava...nesmime vsechno brat tak vazne. Kazda si musime chranit sve okoli, sveho chlapa, jinak nam ho jina mrcha prebere...zivot je proste boj

horakyne
RE: RE: mrcha
RE: Mia (nepřihlášený)

Možná má paní Mrcha nějaký mindráček....?Tímto si asi zvyšuje sebevědomí. Vyrovnaná ženská se takto nechová.

Ema (nepřihlášený)

Heleď Leno, to je fakt ujetý co děláš. Nechápu, jak z něčeho podobného můžeš mít radost. Co kdyby to tak některá z oněch špatných holek na oplátku udělala tobě? Co bys pak dělala?

Lena (nepřihlášený)
RE: RE: mrcha
RE: Ema (nepřihlášený)

Určitě bych si nějak poradila. Zatím si s tím hlavu nelámu, zatím nestojím o trvalý vztah. Jak říkám, jsem ta špatná holka. Co se sebou nadělám.

Kaarol (nepřihlášený)
zivot

Jsem rada, ze jsem ve svem zivote nikdy nemusela jednat spatne a jit pres mrtvoly. Nikdy bych nikomu nechtela slapat po stesti...

pija (nepřihlášený)
RE: zivot
RE: Kaarol (nepřihlášený)

Já to taky občas udělám.Je to fakt sranda. slečny pak bývají nervozní a těm jejich týpkům se zvedá sebevědomí. Alespoň holky viděj co maj doma za cajk.

Gába (nepřihlášený)

Když je třeba tak klidně i někomu po štěstí. Hlavně že budu šťastná já. Nejsem samaritán.

Ála (nepřihlášený)
RE: RE: zivot
RE: Gába (nepřihlášený)

Někdy žasnu, čím vším se dokážou lidi chlubit !!!Jako kdyby nestačilo, že si lidi škodí neúmyslně!!!Ale možná, že jenom to děvče neví, co to je být šťastná nebo být samaritán...?

Betka (nepřihlášený)

presne tak, radsi ustoupim nez ublizovat...

Maariluz (nepřihlášený)
RE: RE: zivot
RE: Betka (nepřihlášený)

Tak to mam spis pocit, jestli si sama neslapete po stesti.

Maariluz (nepřihlášený)
spatne holky

Moc tomu nerozumim...chtelo by to asi nejakou presnou definici toho, co to ta spatna holka je a jestli vubec ma cenu se od nich neco ucit. Bejt mrcha...to snad umime kazda ne?

Mihu (nepřihlášený)
RE: spatne holky
RE: Maariluz (nepřihlášený)

Ano být potvora asi umí každá. A někdy to není špatný, aby si z nás lidi nedělali hadr.

Mařka (nepřihlášený)

Maariluz, život se nežije na základě přesných definic a manuálů! :-)
Špatná holka může být každá z nás v některé oblasti života a v některém jeho období. To není nic špatného. Nebo vy jednáte stále perfektně?

Článek je dle mého názoru myšlen z nadsázkou a týká se spíš těch milých a dobrosrdečných duší, které by se pro druhé rozdaly a na sebe při tom zcela zapomenou ... Pokud myslíte, že to je lepší role, než být tak trochu mrcha, tak já si to nemyslím!

Maariluz (nepřihlášený)
RE: RE: spatne holky
RE: Mařka (nepřihlášený)

Vsak ja taky napsala, ze tu mrchu mame asi v sobe kazda. Zakladem podle me je, nebejt blba a az moc naivni. Pak to pujde :). A to netvrdim, ze jsem se nikdy jako blbka a naivka nezachovala :)

Zina (nepřihlášený)

To je fakt, mrchu mame v sobe kazda a naivku asi taky...

Gába (nepřihlášený)
RE: RE: spatne holky
RE: Zina (nepřihlášený)

Rozhodně si myslím že obě stránky by žena měla mít, anděl s ďáblem v těle. Pak je to ta správná kombinace.

Mili (nepřihlášený)
špatné holky

Něco na tom je. Ty mrchy mají ve většině případů kliku a dokonce z nich po létech, kdy se už patřičně vyřádily, stávají milující maminky. Znám i takové, to není výmysl. Dnes se pečlivě starají o své děti a jejich bouřlivá minulost je zastrčena kdesi hluboko v šuplíku vzpomínek.

LaraLara (nepřihlášený)
RE: špatné holky
RE: Mili (nepřihlášený)

Tim si snad asi projdeme vsechny...

Maariluz (nepřihlášený)
RE: RE: špatné holky
RE: LaraLara (nepřihlášený)

ja za tou svoji bourlivejsi minulosti udelala restart a nejak to vyslo.

Oli (nepřihlášený)
učte se od nich

Jsem jaká jsem, a nikdo se mnou nehne ani nalevo, ani napravo. Jdu si svou cestou a nepotřebuji za sebou nechávat spáleniště. Tohle není zrovna můj styl. Proč se asi takovým děvenkám říká špatné holky.

Boďa (nepřihlášený)
učte se od nich

Ježíši, co bych se měla učit od špatných holek. Jejich sexuální praktiky, nebo jejich drzosti? Měla bych rozvracet vztahy, měla bych vypočítavě lézt chlapům do postele, Měla bych se učit intrikám?
Děkuji, nechci.

Liliana (nepřihlášený)
RE: učte se od nich
RE: Boďa (nepřihlášený)

I od špatných holek se máme co učit, hlavně aby nám neublížily, tak je musíme mít pořádně prokouklý.

Potvora (nepřihlášený)
RE: učte se od nich
RE: Boďa (nepřihlášený)

A Boďo, četlas ten článek ??? :-) :-)

Boďa (nepřihlášený)
RE: RE: učte se od nich
RE: Potvora (nepřihlášený)

Jasně, že četla Potvůrko. Reagovala jsem na ty špatné holky, tak jak chápu a vidím špatné holky já.

erikabery (nepřihlášený)
Ohrizkova marjána nebo promile

Prosím Tě soustřeď se. Dyk jsi původně napsal, že je článek dobrý a pak tenhle úchylný rozbor. To sis dal jointa nebo něco cucáš z flanděry, viď... Nic se neboj, ještě chvíli a místo holek tam uvidíš pandy nebo tak něco.

erikabery (nepřihlášený)
Ohryzkovi hráblo

Tak už je to tady. Ohryzek, který zjevně nemá celý den nic na práci se nám zbláznil. Prosím tě, ty fakt neznáš žádné podobné případy? A nejsi náhodou v base, kde Ti dovolili net? Nebo nějaký invalida přes hlavu co se bojí vycházet mezi lidi? Protože v reálném životě se tyhle věci prostě stávají.

Brutální Bruneta (nepřihlášený)
Tak tohle bych si opravdu přála umět!

Obdivuji filmové a literární "mrchy", jako je třeba markýza de Merteuil z Nebezpečných známostí, nebo třeba - mezi současnými celebritami - taková Carla Bruni, která s přehledem "ulovila" francouzského prezidenta. Jenže! Skutečnost nikdy není tak černobílá. A hlavně člověk nikdy předem nemůže dohlédnout všechny důsledky svého jednání. Taky můžete skončit jako žena, o které všichni vědí, že je mrcha - a přitom stejně nedosáhnete toho, co jste chtěla.

Pravidla diskuzí

1. Zveřejněné diskuze, komentáře a příspěvky v diskuzích nesmí jakýmkoliv způsobem porušovat zákony ČR či propagovat nezákonné činnosti.
  2. Komentáře a diskuze slouží k výměně názorů či vyjádření postoje k danému tématu, příspěvky nesouvisející s tématem mohou být proto smazány.
  3. Název diskuze, komentář či příspěvek v diskuzi nesmí obsahovat text zastrašující nebo vyhrožující násilím jednotlivci či skupinám lidí.
  4. Název diskuze, komentář či příspěvek nesmí propagovat národnostní, rasovou, náboženskou či jinou nesnášenlivost nebo diskriminaci určité skupiny právě kvůli příslušnosti k národu, rase nebo náboženství a to ani formou vtipu apod.
  5. Do názvů diskuzí, komentářů a příspěvků v diskusích nepatří vulgárnosti, urážky, pomluvy nebo obscénnosti.
  6. Do komentářů či příspěvků v diskuzích je zakázáno vkládat reklamy, spam ani jinou formu propagace komerčních aktivit. Samotná diskuze nesmí být založena za účelem propagace komerčních aktivit.
  7. Do komentářů a příspěvků v diskuzích dále není povoleno vkládat odkazy na stránky s nelegálním obsahem nebo obsahem legálním, ale nesouvisejícím s tématem diskuze.
  8. V komentářích a příspěvcích v diskuzích musí uživatel respektovat soukromí jiných osob, a proto je zakázáno zveřejňovat soukromé údaje o nich - např. telefonní čísla, plné adresy apod. bez jejich písemného souhlasu.
  9. Do komentářů a příspěvků v diskuzích nesmí být opakovaně vkládány stejné texty - tzv. tapetování.
  10. V komentářích a v příspěvcích v diskuzích je zakázáno vydávat za někoho jiného.

Vkládat komentáře k článku, do diskuze apod. mohou přihlášení na některých webech společnosti i nepřihlášení uživatelé. Všechny příspěvky a komentáře vyjadřují výhradně názory a stanoviska těchto uživatelů a provozovatel serveru za ně nenese žádnou odpovědnost.

Pokud uživatel poruší některé z těchto pravidel, tak je redakce oprávněna takový komentář či příspěvek smazat. Dále si redakce vyhrazuje právo zakázat na neomezenou dobu uživateli, který opakovaně porušil pravidla diskuze, vkládání příspěvků do diskuzního fóra, nebo komentářů ke článku.

Redakce rovněž může komentáře k článku či celou diskusi uzamknout jen pro čtení nebo zcela odstranit.

Všechny diskuze