http://ssl-disc.appni.net
http://ssl-forum.appni.net
kafe
clanek
Článek » Test: Hrozí vašemu vztahu rozvod či rozchod?
4001
1
thread

Článek: Test: Hrozí vašemu vztahu rozvod či rozchod?

Článek: Test: Hrozí vašemu vztahu rozvod či rozchod?

komentářů 24

Jste dokonalý pár, který má společné zážitky a koníčky a riziko rozchodu je u něj minimální? Nebo vám hrozí, že se stanete jedním z 50 % párů u nás, které se rozvádějí? To zjistíte v našem testu.   Zpět na článek

Obnovit Přidat příspěvek

Pokud se přihlásíte, získáte navíc možnost hlasovat o příspěvcích ostatních uživatelů. Chci se přihlásit.

Vaše jméno:
E-mail:
Komentář:

Váš text příspěvku může obsahovat ještě 1000 znaků a 10 řádků.

* povinná položka, bez jejího vyplnění nemůžete formulář uložit

Bára (nepřihlášený)
rozchody

Rozchody většinou čekají páry, které se do všeho hrnou, někam pospíchají a pak to dopadá jak to dopadá.

Cora (nepřihlášený)
začátek

Nám naštěstí nehrozí nic,zatím se poznáváme a je to skvělý.

Luka (nepřihlášený)
RE: začátek
RE: Cora (nepřihlášený)

Já svýho partnera miluju a už se poznáváme rok. Rozhodně ho už nepustím do oběhu.

Klára (nepřihlášený)
RE: RE: začátek
RE: Luka (nepřihlášený)

Já se na rozchod rozhodně nechystám, ale je děsný kolik vztahů se ropzpadá.

Jitka (nepřihlášený)
RE: RE: RE: začátek
RE: Klára (nepřihlášený)

Mně se vztah rozpadl po několika letech pár měsíců před svatbou. No alespoň nemusel být rozvod.

Jindřich (nepřihlášený)
RE: RE: RE: RE: začátek
RE: Jitka (nepřihlášený)

Já to teď absolvuju a koukám jako puk. Vážně jsem byl přesvědčen, že to chceme oba, navíc slečna dokonce mírně tlačila...
No nic, alespoň další zkušenost do života, snad to příště bude lepší...

Roxana (nepřihlášený)
výsledek

test mi vyšel na ...a asi mi má pravdu :(

Kinder (nepřihlášený)
test

Zase jeden povedenej test,nejde vymyslet nějaký jiný..

Micka (nepřihlášený)
spokojenost

..lak to čtu,tak jsou všichni spokojeni,to je správné,,

Kůzle (nepřihlášený)
rozvod

..naše manželství vydrží jupíííííííí.Super test

makarinki (nepřihlášený)
...

Hm, tak prý žiju v kvalitním partnerském vztahu. Tak to je nějaký divný, protože žiju sama. :)

Růže (nepřihlášený)
RE: ...
RE: makarinki (nepřihlášený)

a proč si teda děláš test,jestli se s někým rozvedeš či rozejdeš.´Dělala jsi si ho jako do budoucna jo?

MEK (nepřihlášený)
...

test mi vyšel na výbornou:-)

Colorka (nepřihlášený)
RE: ...
RE: MEK (nepřihlášený)

Test si dělat nemusím, vím že nám to klape:)

Miluše3 (nepřihlášený)
TEST

Vyšlo mi že- Nemám házet flintu do žita.Já ji ani nechtěla hodit.Jsem maximálně spokojená a kvůli hloupostem začínat od nuly-to ne.Podle mne je nejdůležitější
TOLERANCE-ale hned- od začátku vztahu.

Aneta (nepřihlášený)
RE: TEST
RE: Miluše3 (nepřihlášený)

Já si myslím, že je důležité být v průběhu vztahu stále sám sebou.

Zůza (nepřihlášený)
RE: TEST
RE: Miluše3 (nepřihlášený)

souhlasím,tolerance je velmi důležitá.

Pusinka (nepřihlášený)
RE: RE: TEST
RE: Zůza (nepřihlášený)

bez tolerence a vzájemného pochopení nejde přežít dlouhodobý vztah

werunqa (nepřihlášený)
:) :) :)

mě také test vyšel dobře..zatím jsme spolu 3 roky a nějakej ten měsíc....nevím jak dopadneme v budoucnu.
.ale když vidím chlapy v práci jak mě oblbují a představím si,že to jednou bude dělat můj a až budu starší a možná ne tolik atraktivní jako teď..tak se bojím..jak dopadnu :-(

Pravidla diskuzí

1. Zveřejněné diskuze, komentáře a příspěvky v diskuzích nesmí jakýmkoliv způsobem porušovat zákony ČR či propagovat nezákonné činnosti.
  2. Komentáře a diskuze slouží k výměně názorů či vyjádření postoje k danému tématu, příspěvky nesouvisející s tématem mohou být proto smazány.
  3. Název diskuze, komentář či příspěvek v diskuzi nesmí obsahovat text zastrašující nebo vyhrožující násilím jednotlivci či skupinám lidí.
  4. Název diskuze, komentář či příspěvek nesmí propagovat národnostní, rasovou, náboženskou či jinou nesnášenlivost nebo diskriminaci určité skupiny právě kvůli příslušnosti k národu, rase nebo náboženství a to ani formou vtipu apod.
  5. Do názvů diskuzí, komentářů a příspěvků v diskusích nepatří vulgárnosti, urážky, pomluvy nebo obscénnosti.
  6. Do komentářů či příspěvků v diskuzích je zakázáno vkládat reklamy, spam ani jinou formu propagace komerčních aktivit. Samotná diskuze nesmí být založena za účelem propagace komerčních aktivit.
  7. Do komentářů a příspěvků v diskuzích dále není povoleno vkládat odkazy na stránky s nelegálním obsahem nebo obsahem legálním, ale nesouvisejícím s tématem diskuze.
  8. V komentářích a příspěvcích v diskuzích musí uživatel respektovat soukromí jiných osob, a proto je zakázáno zveřejňovat soukromé údaje o nich - např. telefonní čísla, plné adresy apod. bez jejich písemného souhlasu.
  9. Do komentářů a příspěvků v diskuzích nesmí být opakovaně vkládány stejné texty - tzv. tapetování.
  10. V komentářích a v příspěvcích v diskuzích je zakázáno vydávat za někoho jiného.

Vkládat komentáře k článku, do diskuze apod. mohou přihlášení na některých webech společnosti i nepřihlášení uživatelé. Všechny příspěvky a komentáře vyjadřují výhradně názory a stanoviska těchto uživatelů a provozovatel serveru za ně nenese žádnou odpovědnost.

Pokud uživatel poruší některé z těchto pravidel, tak je redakce oprávněna takový komentář či příspěvek smazat. Dále si redakce vyhrazuje právo zakázat na neomezenou dobu uživateli, který opakovaně porušil pravidla diskuze, vkládání příspěvků do diskuzního fóra, nebo komentářů ke článku.

Redakce rovněž může komentáře k článku či celou diskusi uzamknout jen pro čtení nebo zcela odstranit.

Všechny diskuze
Newsletter

Přihlašte se k odběru týdenního přehledu nejzajímavějších článků.

Vytvořit účet pro odběr